Що ви бачите перед собою? Ні, не скарб
а мої спроби навчитися малювати стрілки та знайти ідеальну підводку
Одразу скажу, що деякі підводки були придбані кілька років тому, і зараз можуть бути неактуальними. Як от, наприклад, Vivienne Sabo.
До речі, саме їх підводка Cabaret виявилася найгіршою. І тут я не чипляюся до поважного "французького" бренду з російськими вухами. Кінчик фетрового аплікатору постійно розщеплювася, приходилося його підрізати. В мене і так рука невпевнена, ще й цій бісячий кінчик. Коротше 👎
Далі зі знаком "-" для мене стала підводка Eveline. Аплікатор у вигляді пензлика, зручний, до нього питань нема. А ось сама підводка дивна: нормально малювала тільки маленькі тоненькі стрілочк и. Якщо робити класичні, то вистачало тільки на одне око, на друге вже не вистачало фарби, як не труси. І колір не дуже насичений чорний, а іноді видавала навіть водянистість.
Мені всі радили спробувати Maybelline в шайбі, наче з цією підводкою неможливо не навчитися робити стрілки і все буде ідеально. Але мені такий формат не дуже сподобався, ще й демакіяж важкий, змивалася мазутом. І підводка якось швидко стала підсихати в шайбі, хоча користувалася нею нечасто.
Прогрес почався з Essence. Я зрозуміла, що для мене найзручніший твердий фетровий аплікатор. Мінус був лише один: важко підправити, підводка змазувалась, легше вже повністю вмитися, ніж підкорегувати.
І ось випадково придбане диво-дивне за $2 - підводка Wet'n'wild. Як казали в рекламі взуття: взула і забула, так ось це воно. Тільки взяла до рук і стрілочка сама намалювалася.
А цей темно-коричневий колір🤎 С тих пір чорні підводки не купую. Єдине що, об'єм в Wet'n'wild малуватий - всього 0.5 г (зазвичай у підводках-фломастерах 2 г).
Ось такі мої страждання та пошуки. І якщо ви думаєте, що це все, то в наступних серіях розповім вам ще про 3 підводки😁
Коментарі (0)