Blondie_rs

Моє улюблене комбо для губ 🫦

Моє улюблене комбо для губ 🫦

Привітики! Сподіваюсь, осінь у вас розпочалась непогано. У нас доволі гарна та тепла погода, якщо дивитись на половину вересня. У минулому дописі з підбіркою помад я зовсім не взяла до уваги коричневі та рожеві відтінки. Але ж я без них нікуди! Сьогодні хочу розповісти та показати вам свою улюблену комбінацію, яку люблю уже більше року!

Моє улюблене комбо для губ 🫦

Для того, щоб зробити губи більш пухлими візуально, для контуру слід використовувати темніший відтінок на 1, 2, а то й 3 градації. Не знаю, яким чином мені потрапив цей продукт до рук - але я просто закохалась у його формулу. Maybelline Color Sensational вражає своєю легкістю нанесення завдяки мʼякенькій кремовій текстурі, а також відмінно себе показує протягом дня. Напевне, один із небагатьох доволі стійких контурних олівців у моїй колекції.

Що ж, пакування таке примхливе, що важко було зловити наліпку з номером. Це також одна з небагатьох помад, до якої у мене постійно тянеться рука.Її колір унікальний - підходить практично до усіх образів. Її формула - комфорта та в міру стійка. Вона в мене часто на той випадок, коли я довго не можу обрати помаду 👀 А оскільки у мене таких випадків багато, як ви вже могли зрозуміти, - даний продукт дуже часто у мене на губах 😊

Ви знаєте, деколи я неочікувано методом випадкових проб знаходжу просто суперові комбінації продуктів, які ніколи не збиралась поєднувати. Можна побачити, що олівчик не вписується в рожеву гаму помади, проте погляньте далі, як вони круто будуть виглядати разом!

Тож, я беру відтінок 08 Gone Greige та гарненько проходжусь по лінії контуру губ, а також вихожу десь на цілий діаметр олівця поза лінію. Не розтушовую його.

Далі беру помаду та гарно розподіляю, заповнюючи форму. Злегка захожу на контур, щоб дотушувати його та змішати текстури. Вони надзвичайно легко комбінуються та виглядають як одне ціле з незначним натяком на омбре.

Ну і кілька фото на вулиці. Одразу видно, що помада трішки темніша при денному освітленні, чим на лампі (можна взагалі сказати, що це кардинально різні продукти...). Помада має інтелігентний рожевий відтінок, а трішки темніший та більш коричневий олівчик створює гарну візуальну тінь. Таке поєдання робить губи візуально більшими і я уже боюсь, "що я буду робити, коли помада закінчиться?". Але тепер залишилось знайти ідеальне комбо для нюдових помад нейтрального підтону - з ними одна біда😁 Бо вони постійно рижать і виглядають не завжди охайно. Що ж, будем шукати 😜