wowmom

Модний ефект вологої шкіри за копійки з кремовим хайлайтером!

Модний ефект вологої шкіри за копійки з кремовим хайлайтером!

Привіт, красуні!

З тих пір, як хайлайтери стали популярними, жоден свій макіяж я не уявляю без них. Ну так мені подобається це чарівне сяяня над вилицями. Раніше, я обирала хайлайтери у сухій текстурі, бо з ними простіше працювати, але завжди хотілось знайти такий продукт, який би був абсолютно не помітний на шкірі, легко наносився, і давав той самий мокрий ефект, без кольорової бази. І, Алілуя, я знайшла ідеальний засіб - кремовий хайлайтер Ln Pro Glow Cream Highlighter.

Модний ефект вологої шкіри за копійки з кремовим хайлайтером!

Окрема вдячність виробнику за дійсно якісну упаковку. Пластик міцній, написи не стираються, і виглядає це все діло навіть, як професійна косметика. Просто зазвичай, якщо класний продукт - бюджетний, то виробник економить на упаковці. З Ln Pro такого не має.

Вага хайлайтеру всього 2.5 грами, але в нього досить невеликий розхід, тому не переживайте - вистачить надовго.

В лінійці два віддінки - 101 (перлинне сяйво) і 102 (віддінок шампанського).

Хайлайтер має таку приємну, ніжну суфлейну текстуру, що мені навіть важко її описати. Це як наче трошки підтанувше масло.

До речі, дуже круто, що у формулі немає жодних блискіток, що робить цей хайлайтер більш універсальним. Він класно вписується і в денний макіяж, і підкреслює красу вечірнього образу.

Зазвичай, я наношу хайлайтер пальчиками, акуратними притаптуючими рухами, а кордони злегка підтушовую пензлем.

Таким чином, він повністю зливається зі шкірою, що майже ніхто не здогадується, що у вас є хайлайтер.

Шкіра виглядає так, наче вона сама сяє таким здоровим сяйвом.

Ви тільки подивіться, як він ідеально підсвічує потрібні місця: над вилицями, спинку носа, над губою.

Це такий хайлайтер, який такий жаданий вологий фініш.

Ви спитаєте мене, а як тримається хайлайтер на протязі дня? А я відповім, що повний робочий день з 9 ранку до 7 вечора, в екстремальних умовах, він абсолютно не втрачає своєї інтенсивності.

Він такий красивий, такий благородний, такий універсальний, що в мене просто не вистачає слів, щоб описати те, як же він мені сподобався. До речі, якщо на нього зверху нанести якийсь сухий хайлайтер для закріплення, то ви будете сяяти так, що вас буде видно з космосу! Гарантую!

Отже, дівчатка, хто хоче класний хайлайтер, з яким неймовірно просто та приємно працювати, який дає дуже красиве сяяння, то ось він - LN Pro Glow Cream Highlighter.

Дякую за увагу 😘