Топ після якого ви полюбите звичайний лак!
Це просто моя любов! Розповім про мого фаворита в домашньому манікюрі зі звичайним лаком. Після нього я не можу знайти нічого краще. Ящо ви давно шукаєте гарний топ для звичайного лаку близький до гелю, то це він!
Він швидко сушить!
Скільки б шарів лаку ви не нанесли 1 чи 5, з цим топом можна забути про вм'ятини на нігтях. Чи сліди від ліжка після сну. Лак на нігтях з ним повністю висихає за годину! Але не забувайте, що яким би чудовим не був топ, все ж таки в першу добу будьте акуратними в справах. Бо звичайний лак - не гель, це інше покриття з іншим підходом.
В нього чудовий глянець!
А який в нього глянець! Просто подивіться на це! Ніхто не вірить, що це звичайний лак. Я і сама кожен раз любуюсь ним. А перше враженя це був взагалі шок, що так можна зі звичаним лаком.
З ним міцне покриття
Все залежить від ваших особливостей нігтя звісно. Але зараз я взагалі іноді можу ходити з цим топом 2 тижня! В середньому покриття чудово може триматися 7 днів. Можна після висихання першого шару нанести другий, це трохи ще додасть міцності. Можна другий шар на нести і на інший день. На фото першому манікюру півтора тижня, а другому - два (якщо я використовую матовий топ, то першим шаром наношу топ від Seche Vite)
Про мінуси
Звичайно ж в нього є і мінуси. Цей лак треба наносити в стик з нижнім покриттям, бо на наступний день топ стягує зі всіх боків, і якщо десь провели не рівно, або далі від покриття під ним, то отримаєте таку собі лінію з заглибленням. Будьте уважні.
Ще він може лягати бульками і хвильками якщо наносити багато продуту. Особливо ця проблема гостра, коли лак доходить до поливини баночки і починає густіти. Як я його не розріджувала всеодно цю проблему так ще і не вирішила.
Не дивлячись ні на що, я буду продовжувати його купляти. Бо на данний час це дійсно краще, що я бачила в звичайному лаку!
Коментарі (0)