🪽Kate Rina🪽

Улюблені і провальні засоби для майкапу оченят 👁️

Улюблені і провальні засоби для майкапу оченят 👁️

Почну зі своїх улюбленців:

L'oreal Paris Super Liner Gel Intenza 24h

Гелева підводка для очей

Завдяки особливій текстурі і неймовірно м'якому ворсу зручного пензлика, яким оснащена обвідка, її нанесення подібне на задоволення! Фініш матовий , насичений чорний. У мене рученята з одного місця , але з цією підводочкою я справилась. Її вистачає ну дуже надовго, моїй більше 3 років!

Улюблені і провальні засоби для майкапу оченят 👁️
Улюблені і провальні засоби для майкапу оченят 👁️

L'oreal Paris Telescopic Mascara

Туш для телескопічного подовження вій

Спеціальна щіточка має декілька рядів зубчиків, котрі рівномірно розділяють вії та розподіляють туш, не склеюючи вії і не залишаючи грудочок. Дуже зручно фарбувати нижні вії! Вистачає надовго .

Але найкраща туш, якою я користувалась Lancome Lash Idole Mascara! Вона просто ідеальна ! Кращої просто не інує ! Замовляла її на Європейському сайті Make up і ціна її там набагато нижче ніж в Україні😔

L`Oréal Paris Superliner Flash Cat Eye

Водостійка підводка для оченят !

Жахливий лайнер, не протримався й часу на очах, стійкість як для водостійкої підводки аж ніяка, лайнер розплився через час після нанесення, відпечатується на верхній повіки.

Основа під тіні Artdeco Eyeshadow Base з ніжною, кремоподібною консистенцією, мені не сподобалось! Взагалі не зрозуміла її! Тіні скочуються в складку, без цієї бази тримаються довше . Стрілочку по ній важко малювати !

Дівчатка порадьте будь ласка 🙏 ваші улюблені засоби для мейкапу очей: база під тіні, тушь і підводки! Буду вам вдячна❤️