Аромати моєї осені 🍂#parfummakeupclub 🍁
Мій ТОП-3 ароматів, які завжди зі мною 💫
1 місце. Allure Sensuelle Chanel 💫
Легенда, яка підкорила мільйони жіночих сердець. І моє теж. Аромат, як й зі мною завжди, навіть коли я не вдома, як, наприклад, зараз.
Буквально через кілька хвилин на шкірі він прогрівається до м'яких пудрово-кремових трояндових відтінків, які тут складаються із смолисто-бензоїнової прянощів та ванільної вершковості, з досить явним квітковим звучанням, яке я чую швидше помадним. Розкішний, дорогий, спокусливий аромат від Chanel.
У шлейфі чутливий, на шкірі - аромат дорогого догляду. Є у ньому якась сучасна ретровість... Своєрідний, загалом. Але років десять він у мене на першому місці. Найкомпліментарніший у колекції. Чоловіки його обожнюють.
2 місце. White Patchouli Tom Ford 🍃
Еталонна історія про приголомш ливий вау-ефект розкриття пачулей та їх гри на шкірі.
Щоб уявити цей аромат треба забути що він у білому флаконі. Уявіть собі, що він у бордовому оксамиті. Уявили? Ну все, тепер можна приступати до опису нот. Пудрово-бальзамічний шипрово-пачульний тандем у серці якого моноліт із троянди з амброю. Дуже щільний та густий аромат. Найкраще на осінь та зиму. Скрині тут немає, є елегантність ретро. Якщо спробуєте та сподобається – можете закохатися на все життя, він фатальний. Але, тут, як кажуть анестезіологи, головне - витримати дозу.
3 місце. Starry Night Montale ✨
Породистий, мускусний, трояндовий, але завдяки пачулі та довгій цитрусовій ноті позитивно іскристий.
Іноді навіть побоююсь вдягати його кудись, бо половина знайомих вже придбала краплі цього зіркового еліксиру, коли почули його звучання на мені.
С амодостатній аромат-особистість, не перетинається ні з чим. Це самостійний аромат локсу, шику, елегантності, доглянутості, аромат для релаксації, розслаблення, насолоди життям, для розуміння того, що ти все зробила у житті правильно. Вперше не бажаю знати з чого він зібраний!
Так, це моі осінні вайби 2023 🍂
Ми роками проводимо у пошуках аромату, який відображає аспекти нашої особистості, а бренд з незрозумілої нам причини просто припиняє випуск улюбленого парфуму. Буду насолоджуватися ними останню осінь, бо вони всі нещадно видаляються з асортименту виробника або уже змінили формулу.
Обіймаю всіх! 🫶
Дівчатка, бажаю всім знайти свій аромат! 💨
Коментарі (0)