Pilirina 💛💙

Аромати моєї осені 🍂#parfummakeupclub 🍁

Аромати моєї осені 🍂#parfummakeupclub 🍁

1 місце. Allure Sensuelle Chanel 💫

Легенда, яка підкорила мільйони жіночих сердець. І моє теж. Аромат, як й зі мною завжди, навіть коли я не вдома, як, наприклад, зараз.

Буквально через кілька хвилин на шкірі він прогрівається до м'яких пудрово-кремових трояндових відтінків, які тут складаються із смолисто-бензоїнової прянощів та ванільної вершковості, з досить явним квітковим звучанням, яке я чую швидше помадним. Розкішний, дорогий, спокусливий аромат від Chanel.

У шлейфі чутливий, на шкірі - аромат дорогого догляду. Є у ньому якась сучасна ретровість... Своєрідний, загалом. Але років десять він у мене на першому місці. Найкомпліментарніший у колекції. Чоловіки його обожнюють.

Аромати моєї осені 🍂#parfummakeupclub 🍁

2 місце. White Patchouli Tom Ford 🍃

Еталонна історія про приголомшливий вау-ефект розкриття пачулей та їх гри на шкірі.

Щоб уявити цей аромат треба забути що він у білому флаконі. Уявіть собі, що він у бордовому оксамиті. Уявили? Ну все, тепер можна приступати до опису нот. Пудрово-бальзамічний шипрово-пачульний тандем у серці якого моноліт із троянди з амброю. Дуже щільний та густий аромат. Найкраще на осінь та зиму. Скрині тут немає, є елегантність ретро. Якщо спробуєте та сподобається – можете закохатися на все життя, він фатальний. Але, тут, як кажуть анестезіологи, головне - витримати дозу.

3 місце. Starry Night Montale ✨

Породистий, мускусний, трояндовий, але завдяки пачулі та довгій цитрусовій ноті позитивно іскристий.

Іноді навіть побоююсь вдягати його кудись, бо половина знайомих вже придбала краплі цього зіркового еліксиру, коли почули його звучання на мені.

Самодостатній аромат-особистість, не перетинається ні з чим. Це самостійний аромат локсу, шику, елегантності, доглянутості, аромат для релаксації, розслаблення, насолоди життям, для розуміння того, що ти все зробила у житті правильно. Вперше не бажаю знати з чого він зібраний!

Так, це моі осінні вайби 2023 🍂

Ми роками проводимо у пошуках аромату, який відображає аспекти нашої особистості, а бренд з незрозумілої нам причини просто припиняє випуск улюбленого парфуму. Буду насолоджуватися ними останню осінь, бо вони всі нещадно видаляються з асортименту виробника або уже змінили формулу.

Обіймаю всіх! 🫶

Дівчатка, бажаю всім знайти свій аромат! 💨