DARIIAKOVACH

КОНКУРСИ КРАСИ🚩

КОНКУРСИ КРАСИ🚩

Зараз великий скандал з Міс Україна,на який я не пройшла б,бо заміжня))) І тут виникає питання чому на конкурсі краси так важливий сімейний стан)

Але сьогодні я хочу обговорити конкурси краси і як вони впливають на жінок,а також дізнатись,що думаєте ви)

Я брала участь у конкурсах до 10 раз. Конкурси краси в яких я брала участь відрізняються від американських,де дітям роблять уколи краси,депіляцію невідомо чого і тд. Звичайно оцінюють зовнішність,скажу,що конкурси були не проплачені,бо з 10 лиш у 2 я займала не перше місце,а за мою перемогу мама не платила.

Важливим аспектом була не лише краса,а і костюми,щира посмішка,вміння дефілювати,а також талант. Це могли бути співи,танці,акторська майстерність,декламування віршів і тд.

Вперше на конкурс краси я потрапила в 5 років і неочікувано перемогла. Виконувала я індійський танець довжиною в 5 хв і всі судді вирішили віддати перемогу саме мені

Наступні конкурси були вже у віці 7-11 років по декілька на рік

Був український національний костюм,авангард,та бальна (вечірня) сукня

Також часто були бонусні виходи,де якась з ТМ рекламувала свій одяг або іграшки на учасниках

В тому віці я не бачила нічого такого в конкурсах. Адже брала участь не тільки в конкурсах краси,а і таланту. Я була дуже творчою,мене багато куди кликали брати участь. Я виступала з зірками шоу-бізнесу на великих сценах Києва,відкривала Артек Буковель і є одним з голосів гімну табору.

Моє дитинство було насиченим і цікавим. Мені є що згадати і я за це вдячна своїй мамі та собі

p.s. і Дарʼя Краєвська,Дарья Євська,Дарина Краевська. тільки не Дарія Краєвська,як мама назвала)))

Коли оцінюють дітей,порівнюють,коли є ті,хто не займають жодного місця. Коли відмовляють у участі,коли не нагороджують і купа іншого.

Світ і так жорстокий,а діти в боротьбі за першість можуть отримати багато психологічних травм. Бо вони недостатні в чомусь.

навряд вона пов’язана з дитинством,але я часто переглядаю світлини з фотосесій і бачу,що моє обличчя не таке гарне як колись. Усвідомлюю,що я просто доросла і це нормально,та продовжується в мені ця боротьба за найкращість. Ба більше,з сучасною інсталухаріайдіаллайф важко бути не таким. Без гіалуронових губ ти вже не такий,бо зараз все ж красивіше,коли губи збільшені. Ідеальна тонка талія і округлені сідниці. І можна перелічувати безкінечно.

Тому дуже б хотілось,щоб ця гонитва за найкрасивішою,за безкінечним вдосконаленням себе зупинилась по всьому світу. Щоб більше було правди в соц.мережах і менше таких конкурсів краси,де тебе оцінюють і порівнюють,хоча ти унікальна і заслуговуєш на перемогу рівно так само як і будь-яка інша

Можливо колись світ зміниться)

Мене прорвало на стрілки) тому малюю їх майже щоразу як вийти навіть в аптеку)

Все як завжди, спф з відтінком від nextbeau (02)

Далі брови,для яких я хочу купити засіб,але для цього треба заробити тут тисячу грн. Поставила собі мету,що наступне виведення буде задля цього засобу 🥰

ну і звичайно поділюсь тут з вами)

А поки промальовую олівчиком від Patricia ledo (02) і фіксую glued від got2b

Очііі

Тут у мене палетка від karaja (01), і коричневі відтінки

туш від Rimmel 2в1 і звичайно найдешевша і найкраща підводка в світі від lnpro)

губи промальовую олівчиком від pastel (205),або взагалі нічим)

Ось і все,всі продукти відмітила🤎