Продовжуючи тему…
Розповідаю про бальзам з лінійки Hyaluron Plump
Продукт чудово зволожує і розгладжує волосся. Справді, одразу відчувається, як за рахунок закриття лусочок силіконами хвіст потовщується. Розкішно розплутує 🔥
Використовувала як з шампунем, так і в комбінації шампунь->маска->бальзам. Розкішне поєднання! Мені однозначно підходить на 100%, без обтяження, але в той же час довжина зовсім не пересушена.
Склад
AQUA / WATER - вода;
CETEARYL ALCOHOL - жирний спирт, емолент в помʼякшувач; DIMETHICONE - силікон, розгладжує і заповнює волосся;
GLYCERIN - компонент НЗФ, відновлює, зволожує;
BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - кондиціонування, консервант;
CI 60730 / EXT. VIOLET 2 - барвник фіолетовий;
LACTIC ACID - входить до НЗФ, має заоложуючі властивості, може виконувати ексфоліюючу дію;
SODIUM LAURETH SULFATE - жорстка ПАР;
SODIUM HYALURONATE - сіль гіалкроновоі кислоти, зволоження;
SODIUM HYDROXIDE - регуляція рН, буфер;
PHENOXYETHANOL - консервант;
LIMONENE - розчинник, віддушка;
AMODIMETHICONE - полімер, відповідає за кондиціонування і розгладження волосся, має термозахисні властивості;
ISOPROPYL ALCOHOL - розчинник, регулятор вʼязкості в емульсії;
CETRIMONIUM CHLORIDE - консервант, емульгаторів;
PARFUM / FRAGRANCE - віддушка.
Висновки
Насправді, коли я почала розбирати склади що шампуню, що бальзаму, то зрозуміла, що не такі вже вони "силіконисті", як кричать з кожної праски (дайте українську альтернативу цьому виразу?))))
Склад - доволі звичайний, простий і типовий для шампунів і бальзамів. Всі процеси розгладження й ущельнення волосся проходять за рахунок заповнення його лусочок силіконом та жирними спиртами. Все геніальне - просто.
Загалом бальзам мені дуже сподобався, навіть більше шампуню. Запах у продуктів однаковий, однак бальзам, на мою думку, має більш щільну консистенцію, аніж маска (про неї - трохи згодом).
Я б оцінила цей засіб на 10/10, ефект мені сподобався і я маю намір його повторювати не один раз. Рекомендую всім!
І дякую за увагу,
далі буде💜
Коментарі (0)