Hanna Domashenko

Мій ТОП улюблених нюдових олівців для губ

Мій ТОП улюблених нюдових олівців для губ

Я не можу назвати себе експетом в цій темі, бо частіше користуюся блисками для губ. Але цієї осені хочеться додати акцентів в макіяжі, тому на допомогу мені приходять олівці для контуру губ та більш яскраві відтінки помад.

Мій ТОП улюблених нюдових олівців для губ
Мій ТОП улюблених нюдових олівців для губ

Олівець від Eveline у кольорі 18 Light Plum - це ніжний рожево-сливовий відтінок. Його можна наносити більш інтенсивно на губи і колір буде виглядати більш яскраво, а на моїй світлій шкірі взагалі виглядає ніби відтінок червоного. Тому я наношу його легенько по контуру, щоб уникнути цього яскравого відтінку на губах.

Це олівець дерев'яний з точилкою на ковпачку. Це досить зручно, особливо, якщо у вас немає спеціальної косметичної точилки.

Олівець не надто стійкий і філіжанку кави, скоріше, не переживе) Але ж і ціна в нього не претендує на феноменальну стійкість! Тому, беріть дівчата! За такою ціною це просто скарб!

Цей гелевий олівець - просто знахідка у своєму сегменті! Він дуже стійкий, має нереальну палітру відтінків та м'яку текстуру, що не пересушує губи.

Для мене бренд LAMEL став відкриттям цього року! За таку демократичну ціну ви купляєте хороший продукт у бюджетному виконанні (маю на увазі футляри, упаковку тощо).

Відтінок 405 - це така бежева припилена троянда. Виглядає гарно та нюдово на "білосніжках", як я. Це саме те, що я шукала! А його стійкість - це щось вражаюче!

Цей олівець у відтінку 101 - це саме те, чого я так довго шукала! Зараз поясню: на моїй світлій шкірі нюдові популярні відтінки контурних олівців виглядають затемно. А мені саме хотілося ефекту легкого контуру, що доповнював би природній колір губ.

Vivienne Sabo Jolies Lip levres - саме те, що треба! Він помірно стійкий. Гарний відтінок. Але він трохи сушить мені губи. Але я йому це вибачаю за його гарний нюд.

Мабуть, я не бачила більш хайпового контурного олівця, як цей! Відтінки 002 та 004, здається, найпопулярніші у бренду Pupa .

Відтінок 002 Юна троянда - говорить сам за себе: це ніжний, ляльковий рожевий відтінок. Гарно підкреслює колір губ та має відмінну стійкість. Його можна наносити на губи у якості помади.

Хочу спробувати ще славнозвісний відтінок 004 Какао.