Завершую огляд лінійки Hyaluron plump
Про маску, чи потрібно її купувати та які відмінності з бальзамом
Одразу спойлер - особисто я на своєму волоссі не побачила жодної різниці між маскою і бальзамом. Я використовувала її по-різному: в якості бальзаму на 3 хвилини під час миття голови, в якості маски на 10 хвилин. Результат один - вона розгладжує, помʼякшує і заповнює волосся. Але якщо, наприклад, потримати той же бальзам 10 хвилин - ефект буде такий самий. Тобто, я вважаю, що при такому ефекті тоді можна брати один лише бальзам. До речі, бальзам за консистенцією трохи щільніший, аніж маска
Але в комбо шампунь -> маска -> бальзам це тріо працює просто 🔥🔥🔥 волосся, наче після салону. Воно таке блискуче і мʼяке, розсипається між пальцями. Головне - не обтяжене і не звисає сосульками.
Склад
AQUA / WATER - водичка💦💦💦;
GLYCERIN - компонент НЗФ, відновлює, зволожує;
CETEARYL ALCOHOL жирний спирт, емолент і помʼякшувач;
DISTARCH PHOSPHATE - абсорбент;
QUATERNIUM-87 - антистатик, розгладження і полегшення розчісування;
DIMETHICONE - силікон, розгладжуюча функція;
CI 60730 / EXT. VIOLET 2 - фіолетовий барвник;
LACTIC ACID - входить до НЗФ, має заоложуючі властивості, може виконувати ексфоліюючу дію;
SODIUM HYALURONATE - сіль гіалуронової кислоти, зволоження;
PHENOXYETHANOL - консервант;
STEARETH-6 - емульгатор, стабілізатор емульсії;
ACETIC ACID - буферизація, протимікробні властивості;
PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER - регулює вʼязкість емульсії, створює плівку на волосинках;
PEG-100 STEARATE - емульгатор, стабілізатор емульсії;
BEHENTRIMONIUM CHLORIDЕ - кондиціонування, консервант;
TRIDECETH-10, TRIDECETH-3 - ПАР, емульгатори;
CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE - консервант, антибактеріальні властивості;
PROPYLENE GLYCOL - розчинний, регулює вʼязкість емульсії;
AMODIMETHICONE - полімер, відповідає за кондиціонування і розгладження волосся, має термозахисні властивості;
ISOPROPYL ALCOHOL - розчинник, регулятор вʼязкості в емульсії;
PARFUM - віддушка.
Загальні враження
Мені маска (як і вся лінійка в цілому) сподобалась і я сміливо можу вам її рекомендувати, але при умові не тонкого і не пухнастого волосся. Чудова бюджетна серія для догляду за волоссям.💜
Дякую за увагу!
Коментарі (0)