saybeautyk

Завершую огляд лінійки Hyaluron plump

Одразу спойлер - особисто я на своєму волоссі не побачила жодної різниці між маскою і бальзамом. Я використовувала її по-різному: в якості бальзаму на 3 хвилини під час миття голови, в якості маски на 10 хвилин. Результат один - вона розгладжує, помʼякшує і заповнює волосся. Але якщо, наприклад, потримати той же бальзам 10 хвилин - ефект буде такий самий. Тобто, я вважаю, що при такому ефекті тоді можна брати один лише бальзам. До речі, бальзам за консистенцією трохи щільніший, аніж маска

Але в комбо шампунь -> маска -> бальзам це тріо працює просто 🔥🔥🔥 волосся, наче після салону. Воно таке блискуче і мʼяке, розсипається між пальцями. Головне - не обтяжене і не звисає сосульками.

AQUA / WATER - водичка💦💦💦;

GLYCERIN - компонент НЗФ, відновлює, зволожує;

CETEARYL ALCOHOL жирний спирт, емолент і помʼякшувач;

DISTARCH PHOSPHATE - абсорбент;

QUATERNIUM-87 - антистатик, розгладження і полегшення розчісування;

DIMETHICONE - силікон, розгладжуюча функція;

CI 60730 / EXT. VIOLET 2 - фіолетовий барвник;

LACTIC ACID - входить до НЗФ, має заоложуючі властивості, може виконувати ексфоліюючу дію;

SODIUM HYALURONATE - сіль гіалуронової кислоти, зволоження;

PHENOXYETHANOL - консервант;

STEARETH-6 - емульгатор, стабілізатор емульсії;

ACETIC ACID - буферизація, протимікробні властивості;

PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER - регулює вʼязкість емульсії, створює плівку на волосинках;

PEG-100 STEARATE - емульгатор, стабілізатор емульсії;

BEHENTRIMONIUM CHLORIDЕ - кондиціонування, консервант;

TRIDECETH-10, TRIDECETH-3 - ПАР, емульгатори;

CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE - консервант, антибактеріальні властивості;

PROPYLENE GLYCOL - розчинний, регулює вʼязкість емульсії;

AMODIMETHICONE - полімер, відповідає за кондиціонування і розгладження волосся, має термозахисні властивості;

ISOPROPYL ALCOHOL - розчинник, регулятор вʼязкості в емульсії;

PARFUM - віддушка.

Мені маска (як і вся лінійка в цілому) сподобалась і я сміливо можу вам її рекомендувати, але при умові не тонкого і не пухнастого волосся. Чудова бюджетна серія для догляду за волоссям.💜

Дякую за увагу!