Astro beauty

Lapush Bubble Gum Scrub vs Mermade Bubble Gum Scrub

Свій звички розпочну зі скрабу бренду Lapush.

З цим брендом я вже знайома більше півтора року, тестувала багато продуктів та вирішила зробити такий порівняльний затест.

"Цукровий скраб для тіла Bubble Gum від Lapush — це засіб, який не тільки ефективно очищає шкіру, а й дарує хороший настрій, оточуючи приємним ароматом жувальної гумки. Цукор чудово відлущує ороговілі клітини шкіри, очищає її від забруднень, натуральні компоненти відновлюють гідро-ліпідний баланс, борються з сухістю, живлять і зволожують. Скраб допомагає зменшити прояви розтяжок і целюліту, покращує кровообіг, тонізує, відновлює втрачену пружність та еластичність."

Скраб являє собою засіб, виготовлений на основі цукру.

За своєю консистенцією є сухий, являє собою сухий продукт який необхідно видобувати з баночки😄

Наноситься на тіло сухою масою, в більшості цукринки мають рівномірний середній розмір.

Яскраво виражений аромат бабл-гаму та яскравої нотки ментолу, але для оригінального запаху він є досить зарізким ( мої особисті враження від продукту).

Аромат у ванній стоїть ще довго після використання.

І на тілі також.

Навідміну загального запаху на тілі після використання він звучить ніжно))

Загалом скраб мені сподобався, ніжно та дбайливо відлущує шкіру . Після чого вона надзвичайно ніжна ще декілька днів.

Після проведеного експерименту де на одну частину тіла я використовувала скраб від Lapush, а на другу - скраб від Mermade, на мою особисту думку шкіра на стороні Lapush більш ніжна.

Із мінусів цього скрабу:

- розхід ( за рахунок сухої текстури багато скрабу просто розлітається по всій ванній)

- занадто яскравий запах скрабу ( моя особиста думка)

• "Say та-да-дам - у твоїй ванній керує Bubble Gum! Часом швидкий ритм життя = мінімум часу на домашній догляд. Але й у цей мінумум можна вкласти вдалий мікс турботи про себе. З цукровим скрабом для тіла MERMADE Bubble Gum ти отримаєш чисту та гладеньку шкіру, а соковитий фруктовий запах додатково зарядить сонячним настроєм! Кремова структура скрабу приємно відчувається на шкірі. А його пілінгові частинки такі ніжні, що не залишають подразнень. Що всередині? Цукор солодко й турботливо видаляє з поверхні шкіри ороговілі частинки. Дарує ніжність і м’якість кожній проскрабованій діляночці твого тіла. Рисова пудра працює як природній ексфоліант і делікатно скрабує шкіру, дбаючи про вирівнювання здорового тону. Амінокислоти олії жожоба зволожують та захищають шкіру без липкої плівки, збагачуючи її вітамінним комплексом. Покращують еластичність та заспокоюють подразнення. Що робить: покращує циркуляцію крові - додає шкірі сяйва та шовковистості - відлущує ороговілі клітини. "

Скраб являє собою засіб виготовлений на основі цукру з додаванням рисової пудри, що робить скраб за консистенцією приємний гелеподібний продукт.

Наносити цей скраб на тіло навідміну від попереднього сухого скрабу від Lapush набагато приємніше)) Скраб наноситься рівномірно, цукринуи здебільшого середнього розміру, подекуди трапояються цукринуи більшого чи меншого розмірів.

Запах скрабу мене покорив🥰

Ніжний запах Бабгл Гаму, що не залишить осторонь нікого.

Проте на шкірі залишається недовго.

Скраб мені дуже сподобався)) Обовязково буду купувати та тестувати ще.

Кдавно відл та турботливо дбає про шкіру.

А Ви користувались цими скрабами?

Поділіться Вашим відгуком в коментарях ❤️