wowmom

Цих рум'ян не вистачає в моїй колекції, бо я зрозуміла чому вони такі популярні!

Цих рум'ян не вистачає в моїй колекції, бо я зрозуміла чому вони такі популярні!

Привіт, красуні!

Думаю багато хто мене зараз зрозуміє, але останнім часом я просто божеволію від рум'ян.

Я скуповую різні віддінки, тестую все нові і нові текстури, проте, до свого сорому, я жодного разу не пробувала легендарні рум'яна від Nars, у найбільш популярному віддінку Orgasm. Я все ходила і ходила навколо них, думала,. чи потрбіні вони мені чи ні, бо насправді є дуже багато аналогів цього віддінку в інших брендах.

Та всесвіт мене почув, і в подарунок до одного із своїх замовлень, я отримала пробник? рум'ян від Nars. Тепер, після гарного тестування, адже пробника вистачило більше ніж на 10 макіяжів, я можу впевненно відповісти, чи потрібні вони мені, чи ні.

Цих рум'ян не вистачає в моїй колекції, бо я зрозуміла чому вони такі популярні!

Отже, віддінок Orgasm - це шимерний рожевий віддінок, який має золотистий перелив.

Пігментація у рум'ян легка, з ними дуже важко переборщити, а при нашаруванні, вони стають більше схожими на хайлайтер, ніж на рум'яна.

Такий сяючий продукт краще не наносити на проблемну шкіру та на шкіру з розширенними порами, бо є висока вирогідність, що всі недоліки будуть підкреслені, але якщо у вас з обличчям все добре - впевнена, ви оціните Nars Orgasm.

Рум'яна мають класичну суху формулу, тому вони нормально набираються на пензель. До речі, при наборі, рум'яна майже не пилять, тому і розхід у них досить економічний.

Я використовую м'який пензель з кукурузного волокна.

З Nars Orgasm зовсім не обов'язково наносити хайлайтер, бо рум'яна самостійно досить яскраво сяють.

Добре, що в них немає яскравих блискіток.

До речі, дуже схожий ефект на обличчі, дає бюджетний хайлайтер від Makeup Revolution у віддінку Make An Impact.

Звичайно, рум'яна від Nars мають іншу формулу, та більш помітну кольорову базу, проте в цілому, обидва засоби дуже схожі.

Але, не буду кривити душею, та однозначно Nars Orgasm найближчим часом поселиться в моїй косметичці у повнорозмірному варіанті, бо ці рум'яна і освіжають обличчя, і надають красивий сяючий фініш. Мені подобається, як вони виглядають в житті та на фото.

Скільки б не було аналогів на ці рум'яна, вони все одно залишаються в топі.

І ще! Дуже часто Nars Orgasm порівнють з рум'янами від theBalm Hot Mama. В мене є ці рум'яна, і я хочу сказати, що вони аболютно різні за властивостями, і за тим, як вони виглядають на обличчі. Ні, це не означає, що Hot Mama гірші (бо рум'яна класні і красиві), проте порівнювати їх трохи не правильно.

Дякую за увагу!