Вікторія

Новинка від FarmStay

Новинка від FarmStay

Приїхала тут до мене отака новинка від бренду Farmstay. Обожнюю ці їх величезні банки із сироватками. В мене була з гілауроновю кислотою, з гранатом, а тепер от цитрусова.

Одразу відмічу, що такі банки беру для мікротокового масажу. По ним він чудово робиться, ціна хороша, вистачає на 2 місяця використання майже кожного дня.

Та іноді можу використовувати просто як сироватку, чи крем-гель в спекотну погоду. Бо всі сироватки, які я тестувала, дуже легенькі, легко поглинаються шкірою, не перегружають.

Впевнена, що для жирної та комбінованої шкіри - це взагалі пушка. В мене шкіра суха - мені її замало

Упаковка. Стандартна велика банка з кришечкою. В наборі йшла лопатка. Об'єм аж 250 мл. Після відкриття треба використати за 12місяців

Запах. Це щось. Запах мандаринової-апельсинової кожури, яку тільки що зірвали з мякоті, і вона бризгає оцим соком - запах такий. Не хімозний, приємний, на шкірі не тримається

Консистенція. В середині банки прозорий гель, з легким жовтуватим віддінком і жовтими гранулами. Гранули одразу розчіпляються і не лишають і сліда. Гель поглинається шкірою повністю, не лишає жодного сліду

Склад та обіцянки.

Ампульна сироватка з екстрактом юдзу FarmStay Citrus Yuja Vitalizing Ampoule насичує шкіру вітамінами, надає природного сяйва. Продукт регулює вироблення меланіну, освітлює небажану пігментацію, ластовиння та пост-акне. Заспокоює запалення та знімає почервоніння, відмінно зволожує шкіру та тонізує. Засіб стимулює синтез колагену та підвищує еластичність шкіри, робить її пружною, гладкою та бархатистою.

Екстракт юдзу - має антисептичну, антиоксидантну дію, стимулює відтік лімфи, покращує мікроциркуляцію крові.

Ніацинамід – сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Ефект. Вона дійсно висвітлює шкіру. Сильно. Думаю, при тривалому використанні буде добре висвітлювати веснянки та пігментні пятна. Вирівнює тон обличчя, робить шкіру сяючою. Зволоження не дає взагалі.

В цілому хороша бюджетна сироватка-гель. Можна використовувати як 2 в 1. Під мікротоковий массажер - взагалі бомба. І запах для любителів цитросів

Новинка від FarmStay
Новинка від FarmStay
Новинка від FarmStay