Strange Love

Сироватка для вій: Результат після місяця використання

Сироватка для вій: Результат після місяця використання

Наскільки розумію, наразі саме цю сироватку уже зняли з виробництва, проте діє вона, які і більшість - за рахунок біматопросту в складі. Я також придбала сироватку Vipera Rehash Eyelash Serum, в ній та ж діюча речовина. Планую продовжити марафон відрощення вій з нею одразу після закінчення Wibo Lash Maker Eyelash Conditioner.

А наразі я користуюся сироваткою для вій Wibo Lash Maker Eyelash Conditioner вже місяць. Готова підбити перші підсумки. За цей час я помітила такі результати:

⚫Вії стали довші на 1-2 мм.
⚫Вії стали густішими та темнішими.
⚫Вії стали міцнішими і менше випадають.

Звичайно, я не очікувала, що вії стануть такими ж довгими, як у ляльки Барбі, але наразі перший результат мене влаштовує. Особливо добре різницю видно в профіль.

Сироватка має зручний аплікатор, який дозволяє рівномірно розподілити її по всій довжині вій. Консистенція сироватки легка, як водичка, і нежирна, тому швидко вбирається.

Перед використанням сироватки проведіть тест на згині ліктя. Якщо протягом 24 годин на місці нанесення не з'явилося почервоніння або інших подразнень, то сироватку можна використовувати. Недоліком сироватки є те, що вона містить біматопрост, який може викликати почервоніння шкіри навколо очей. У мене воно з'явилося на третій день використання. Почервоніння було незначним і швидко пройшло.

Загалом, я рекомендую сироватку Wibo Lash Maker Eyelash Conditioner. Вона ефективна і доступна за ціною.


Я продовжую використовувати сироватку і сподіваюся, що вії стануть ще довшими і густішими. Обов'язково поділюся з вами результатами через 3-4 місяці.

Сироватка для вій: Результат після місяця використання
Сироватка для вій: Результат після місяця використання