Zhukovka

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Це мій перший боксик 🎁 Якому я безмежно зраділа і не дарма, адже більшість продуктів мене приємно вразили

Що ж розмістив боксик у собі ?!?

1. Бомбочка-гейзер для ванн Tink Be Brave Like Ukraine

2. Живильний крем для сухої шкіри обличчя Tink

3. Нічний відновлюючий крем для обличчя Tink

4. Матувальний крем для жирної шкіри обличчя

5. Цукровий скраб для тіла Mermade What a Melon

6. Слайм- гель для душу Mermade What a Melon

7. Туш з ефектом об'єму O'Bays

8. Блиск для губ з діамантовим сяйвом O'bays

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

2 продукти українського виробника , котрі справили на мене досить протилежні враження ...

• Неймовірний блиск для губ, котрий виглядає дорого , ефектно , сяюче ✨ Це той продукт , котрий хочеться відзначити якістю і порадити . Я дуже задоволена ним .

Повний огляд за посиланням :

https://club.makeup.com.ua/post/18997/

Бали : 9/10

• Туш з ефектом об'єму , враження неоднозначні , адже мені дуже сподобався натуральний ефект , але вона через 4-6 годин осипається і це величезний мінус. Тож радити не можу (

https://club.makeup.com.ua/post/18540/

Бали : 4/10

2 продукти українського виробника, які по більшій мірі мені довподоби 🍉

• Слайм-гель з ароматом кавунчика 🍉 Досить цікавий та оригінальний продукт. Здебільшого підлітковий варіант . Дещо перенасичений аромат , як на мене , але вартий уваги

Бали : 7/10

• Цукровий скраб з ароматом кавунчика 🍉 От він мені сподобався більше ✨ І аромат приємніший, і відчуття на шкірі . Очищує , насищає , зволожує ! Лайк раджу !)

Бали : 8,5/10

Повний огляд на продукти за посиланням :

https://club.makeup.com.ua/post/19242/

• Бомбочка-гейзер цілком достойний варіант 🩵💛

Мені сподобався аромат , він легкий та приємний і відчуття після використання теж позитивні . Шкіра гладенька , адже бомбочка помітно пом'якшує воду 🌊 Мені сподобався цей продукт !

Бали : 8/10

https://club.makeup.com.ua/post/19357/

• Креми від Tink

Ох. Я більше люблю писати позитивні відгуки, але ,нажаль, не цього разу .
    Отже, на тестування мені прислали 3 креми від Tink
    1.Живильний крем для сухої шкіри обличчя
    Tink Nourishing Hyaluronic Acid Cream

2.Нічний відновлюючий крем для обличчя
    Tink Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream

3.Матуючий крем для жирної шкіри обличчя
    Tink Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream

Пакування
    Всі 3 креми знаходяться в подібній одна до одної картонній коробці . Я їх відрізняю за кольором , який відображає "вміст" активної речовини у складі .
    Гиига .
    Активної речовини, яка навряд чи поактивнічає на твоїй шкірі , будучи не на першому , не на другому , не на третьому і навіть не на четвертому місці у складі.
    Манго - жовтий крем
    Лохина - фіолетовий крем
    Алое - зелений крем
    Коробочка виглядає досить стильово, містить на собі достатньо інформації :
    Склад , спосіб застосування, протипоказання , умови зберігання і тд. Я люблю, коли на пакуванні розміщена детальна інфо , тому за коробочку Tink отримує 🥇
    В середині баночка крему , виконана в такому ж відповідному стилі, яка зберігає у собі 50г крему.
    Є захисна кришечка , для надійного зберігання крему , за це Tink отримує другу 🥇

Аромат
    Для мене аромати досить прості і не зовсім підходящі для крему для обличчя.
    Жовтий крем - манго аромат ( я люблю все , що пахне манго, тому для мене цей на першому місці , не дивлячись на те , що як для обличчя , то засолодко)
    Фіолетовий крем - пахне лісовими ягодами🫐 ( аромат більш підходящий для гелю для душу )
    Зелений крем ( пахне зеленим 🤷 чи то алое , чи то огірок , аромат трохи хімозний , хоч і спокійний )

Текстура
    По текстурі креми всі подібні між собою. Легка текстура , швидко вбирається.

Враження від використання
    Я дуже зраділа , коли дізналася, що отримаю 3 креми в подарунковому боксі . По-перше - вони українського виробника. По-друге - мої кремчики якраз закінчилися .

Першим я вирішила спробувати жовтий живильний крем . Круто , подумала я , адже він чудово підійде для того, щоб перекривати сироватки. І ось я наношу його на сироватку вперше , його наче не вистачає , я додаю ще трошки і повторно беру на шию і через 15 хв отримую суцільний "блін" на свому обличчі. Думаю, ну можливо треба без сироватки для гарного результату , проте в моно режимі я отримала таке ж жирне лице. Спробувала протерти його серветкою , але це зовсім не допомогло...

Далі я взяла фіолетовий крем , який я чекала найбільше, адже до цього мала вже нічний відновлюючий крем і була щиро вражена результатом вже після першого використання. Але ,нажаль, нічному від Tink не те, щоб не вдалося мене більше вразити, а взагалі отримала нічне НІЧОГО і на ранок знову жирне обличчя . Що правда менш жирне, ніж від жовтого...

Ну і наостанок зелений крем, який мав би заматувати попередні , але нажаль... Нажаль знову жирненький млинець...

Бали : 3/10