ksnklb

Викидушки вересня 🍂

Викидушки вересня 🍂

Оце я назбирала цього разу😅

Крем для рук Ziaja, досить хороший, добре зволожує.

La'dor Moisture Balancing Shampoo також мені сподобався, але чомусь не часто до нього тягнулась рука, плюс розхід на моє волосся досить великий. Хочу спробувати інші шампуні цього бренду.

CeraVe Hydrating Cleanser, емульсія мені підійшла і буду брати ще, вона дуже добре очищає шкіру.

Sane Cleansing And Whitening Mask, ех, маска викликає питання, але очищає, освітлює. На мою думку, один з найкращих засобів бренду.

StoyanA Exfoliant Sensitive Skin, для моєї шкіри цей засіб виконував усі обіцянки, але термін у нього 6 місяців, і хоча у запасі є ще менше місяця, але маю підозру, що його час вже вийшов, тому не буду ризикувати надалі з ним.

Mermade Citrus Party, цитрусової вечірки вже не буде, бо я використала скраб 😅 До скарбів цього бренду я ще планую повернутись, задивляюсь на кокосовий. Так, скраб досить жорсткий, залишає аромат у ванній. Але гарно очищає, після нього хочеться зволожити шкіру.

Дует Mermade Boyfriend, ароматний догляд для тіла: гель для душу та лосьйон у травел форматі. Аромат нагадує чоловічий дезодорант і карамель, такий солоденький та водночас свіжий.

І ох, мініатюри 😅

MARÊVE Secret Sense, нагадує їх же догляд для тіла Gold Champ, відповідно це ароматний відголос Kirke. Чекаю, що ці мініатюри повернуться в наявність 😅.

Mermade: Champagne, Cashmere, Daydreamer, Wanderlust. Оскільки ці аромати на мені довго не тримаються, для мене це гарні варіанти на літню спеку, тому що не душать і доволі легкі.

Викидушки вересня 🍂

Про ці аромати я якось і не писала) Прийшли мені в Discovery Box.

Dior Miss Dior Rose N'Roses та Guerlain Aqua Allegoria Rosa Rossa.

І якщо коротко, це чудові, навіть можна сказати, що класичні літньо-квітові аромати, що дозволяють відчути себе дівчинкою-дівчинкою у повітряній сукні та з рожевим блиском.