Yuriivna 🌸

Делікатне сяйво від Lamel

Делікатне сяйво від Lamel


Ох ці вагання,коли потрібно обрати хайлайтер.
Я не можу сказати,що я на постійній основі використовую хайлайтер,не можу ні дня прожити без нього,але один,проте він має бути у косметичці,це особисто я так вважаю)
Попередній хайлайтер я викинула,тому що він був протермінований,хоча там ще залишилось чимало продукту,тому коли я робила ревізію косметички,довелось позбутися його.
Чому мала сумніви щодо Lamel?
Я завжди читаю коментарі інших користувачів на різних сайтах,щодо тих чи інших засобів,буває так що коментарі ну дуже неоднозначні,але читаю завжди,бо частина правди в тому все ж таки є,також читаю відгуки з фото та враженнями від продукту,потім вже для себе вирішую підійде це мені чи ні,тому що у кожного смак індивідуальний.
Я мала сумніви,що Lamel має настільки делікатне сяйво,що воно буде просто непомітним,але й новорічною іграшкою,яка блищить також не хотілося бути.
Я придбала хайлайтер у номері 402,такого об'єму вистачить мені надовго,бо я кожний день не використовую його.
Що у результаті ?
Я отримала і справді делікатне сяйво,але не таке,що зовсім непомітне,це саме той хайлайтер,який в міру.Мені подобається наносити його на кінчик носа та над губами.
Якщо все ж таки хочеться блищати,то це скоріше всього не про нього,тут варіант поспокійніше,але мені особисто підходить.За потреби можно нашарувати хайлайтер,щоб блиск був інтенсивніший,але з ним переборщити важко,настільки ніжне сяйво.

Проблеми пакування?

Крищечка викликає сумніви щодо міцності,вона закривається і можно почути"щелк",але відкрити її дуже легко,тому в дорозі я замотую його скотчем,щоб точно бути спокійною,але при перевозці хайлайтер не постраждав.

Оцінка 9/10.Сяйво гарне,ніжне та делікатне,але пакування могло би бути міцнішим,щоб зі спокійною душею брати у подорожі та не хвилюватися,що кришка вийде з ладу.

Делікатне сяйво від Lamel