Ксенія 💫

⚠️Пілінг - шампунь для жирного волосся, а використовую на нормальному?

⚠️Пілінг - шампунь для жирного волосся, а використовую на нормальному?

Вітаю, красунечки💐!

Продовжую тему з шампунями від Lakme. Про балансуючий можна прочитати тут https://club.makeup.com.ua/post/17504/.

На черзі, як і обіцяла, шампунь від лупи K.THERAPY PEELING Shampoo для жирного волосся.

В чому його особливості використання і чи насправді це повноцінний шампунь? Як його використовую я.

Шампунь проти лупи для жирного волосся Lakme K.Therapy Peeling Shampoo Oily Hair сприяє очищенню та тонізуванню шкіри голови. Бореться з жирністю волосся, позбавляє вже існуючої лупи і попереджає появу нової. Компонент Octopirox регулює процеси відновлення клітин шкіри та бореться з мікроорганізмами, що викликають появу лупи. Екстракт розмарину забезпечує кондиціювання та відновлення шкіри голови, зменшує подразнення.

Об'єм :300 мл

Виробник : Іспанія

Проблема: лупа, подразнення, швидко жирніють.

На відміну від Purifying Balancing Shampoo, аромат у даного засобу я чітко відчуваю розмарин та свіжість; свіжість така, яка бадьорить. Колір має ледь помітний рожевий.

По текстурі ці шампуні густуваті, тому і використовують я дуже економно.

Отже, k.therapy peeling бренд насправді позиціонує як шампунь. Але виходячи з назви, вже можна зрозуміти, що не варто його споживати на постійній основі, якщо врахувати те, що жирне волосся майже у кожної потребує миття кожного дня. Що буде з ним, якщо кожен день наносити пілінг?

Що роблю я і для чого купила цей засіб для мого нормального типу волосся?

Зазвичай я мию голову звичайним шампунем раз на 4 дні. А цей я додаю десь раз в 10-14 днів як очищення шкіри голови до основного шампуню. Він чудово з цією задачею справляється: я промиваю свою шевелюру з невеличкою кількістю цього пілінгу, ніби втираючи в шкіру, залишаю його хвилиночок на 5-7 на голові. Змиваю.

Будь-який очищуючий засіб я розвожу з водою, тим самим і витрата економна, і краще наноситься засіб, ще й не потрібно так багато його самого для використання.

Цей засіб не є соло продукт. Як я вже сказала, це крок, який я виконую до основного шампуню за типом свого волосся. Бо як соло, він власне окрім очищення шкіри голови, нічого не робить.

З ним не втрачається об'єм, шкіра голови дихає, лупи в мене не викликає і не пересушує. Слідом я використовую в основному зволожуючий шампунь.

Тепер досвід мого брата, у якого якраз жирне волосся, а шкіра голови занадто чутлива. Все життя він намагається позбавитися лупи 😔, що ми тільки вже не пробували.

Дала йому спробувати на 2 тижні. Мив голову цим шампунем кожні 2 дні. Каже, що шкіра також стала краще себе почувати, наче як дихати стала. Лупа не зникла за цей час, але свербіж зник.

Ось такі результати на різних головах з різними вхідними.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨