Олена В

NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream

NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream

Користуюся цим кремом вже більше місяця. Тому можу написати правдивий відгук.

З заголовку зрозуміло,що купувала цей крем дя того,щоб боротися з темними колами під очима.

Що обіцяє виробник:Продукт містить компонент Luminous630, гіалуронову кислоту та кофеїн, бореться із пігментацією, освітлює темні кола під очима, глибоко зволожує шкіру та розгладжує зморшки, зменшує набряклість.

Прочитавши майже всі відгуки на Мейкапі і не тільки тут зробила висновок,що цей крем просто спасіння від темних кіл і він повинен бути у мене. Так пише багато дівчат.

Але...Див не відбулося. Темні кола не пішли. І навіть не збираються йти🙄. І тенденції на це немає.

З приводу зволоження: зволожує непогано. Але...крем густий. І досить довго всмоктується. Якщо нанести через хвилин 20- 30 після нанесення крему консилер під очі,то він скатається. З моїми попередніми кремами такого не було. І якщо нанести трохи більше ніж треба, то білі кола гарантовані. Зранку це виглядає як наче зубна паста під очима.🙄 Чи як білий порош,розмазаний водою(((.

Запах відсутній або майже неуловимий. У тюбіка є аплікатор,але зручніше наносити пальчиком.

Єдине що: мені здалося,що набряклість дійсно знімає. Але не можу бути впевненою,що саме він. Бо багато чим ще паралельно користуюся і може це так діє комплекс.

Склад

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891.

NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream
NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream

По комплексу причин я його не можу рекомендувати. Зволожує непогано (але є й кращі), але не більше. І мінуси суттєві!

Гарного всім дня!