Zhukovka 🌸

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Мені пощастило стати володаркою чудового подарункового боксу від Лореаль ! Хочу сказати одразу , що моя шкіра щиро вдячна за чудову продукцію , мені сподобались всі засоби боксику ...
Подарунковий набір приїхав до мене в тематичній картонній коробці 🧡🎁 В середині я знайшла вкладиш з інформацією про кожен продукт , за що окреме дякую ! Було також цікаво дізнатись , що кожен продукт виготовляється в різних країнах 🇨🇳🇵🇱🇩🇪
Гадаю, вже час детальніше ознайомитися з кожним із них😜

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Сироватка для надання сяяння шкірі обличчя - L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C
Сироватка Ревіталіфт Клінікал з 12% концентрацією вітаміну С, а також вмістом вітаміну Е та саліцилової кислоти, сприяє помітній корекції перших вікових ознак змін шкіри: надає більш рівний тон шкіри, сприяє звуженню пор та розгладженню дрібних зморшок. 

Сироватка в саме ❤️ Моїй шкірі дуже сподобався вітамін С , вона дійсно сяюча-сяюча , тон обличчя вирівнюється і це помітніше з кожним використанням .
Сироватка знаходиться у білій скляній баночці , яка виглядає досить стильово . Має кришку - піпетку , це не найкращий варіант для вітаміну С , помпа більш доречна для надійного зберігання від окислення.
Я наношу ~ 2 краплі на своє обличчя . Після нанесення сироватка дещо липне ( як і всі ) і вже після перекриття флюідом, відчуття липкості зникають.
Бали : 9/10

Флюїд для захисту обличчя від ознак фотостаріння з дуже високим ступенем захисту SPF 50+ - L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid


ФЛЮЇД ІЗ СТУПЕНЕМ ЗАХИСТУ SPF 50+. Містить вітамін С*,  вітамін Е та гіалуронову кислоту. Ультра-легка, нежирна, не липка текстура, не закупорює пори. Має високий рівень захисту SPF 50+. Сприяє запобіганню фотостаріння, сприяє зменшенню пігментних плям на шкірі, сприяє зменшенню дрібних зморшок, підходить як основа під макіяж

Флюід з цієї серії теж вартий уваги . Легенька текстура , надійний захист , компактна версія . Дуже подобається , що його можна використовувати навіть на повіки та зону навколо очей.
Дозатор носик , нажаль мені не дуже, бо я все ж таки за помпи , які порційно видають необхідну кількість продукту і більш надійні з точки зору зберігання продукту. Також флюід може дещо підсушувати чутливу шкіру , адже на 2му місці у складі є спирт !
Персонально мені підійшов 🍊
Бали : 8/10

Пінка для очищення шкіри обличчя - L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Cleanser


Пінка із вмістом Вітаміну С та саліцилової кислоти. Ефективний ексфоліант, що сприяє зменшенню пор та більш гладенькій текстурі шкіри. Антиоксидант, який сприяє посиленню сяяння шкіри. Видимий результат вже після першого застосування.

І дійсно, результат не треба чекати довго ...
Пінка гелеобразна , але при контакті з водою , за допомогою масажних рухів,ми отримуємо ніжну та пухку пінку, наче хмаринка на дотик. Після вмивання обличчя набирає природного сяйва і наче світиться з середини. Також є відчуття , що шкіра обличчя глибоко очищена .
Засіб трохи сушить лице , але такі відчуття притаманні майже всім моїм умивашкам. В цілому я задоволена продуктом🍊
(Мені прийшла пінка для вмивання зі зламаною різьбою і церез це засіб пролився і забруднив коробку та її вміст, сподіваюсь, що такі випадки тільки з тестерами )
8/10

Тканинна маска для надання сяяння шкірі обличчя - L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C


Тканинна маска для надання сяяння шкірі обличчя збагачена вітаміном С* та саліциловою кислотою. Тканинна маска Ревіталіфт Вітамін С сприяє розгладженню текстури шкіри, надає більший однорідний тон, сприяє звуженню пор та розгладженню дрібних зморшок. Глибоко зволожує шкіру.
 *Похідна вітаміну С.


Я вже писала , що до тканинних масок відношусь байдуже, але на диво результат після використання саме цього продукту мені сподобався 😯 Вона чудово напитала шкіру обличчя , навіть дрібні зморшки стали менш помітні і лице дуже сяюче після неї, тон також трохи вирівнявся. Але в бочці з медом є трохи і дьогтю.
Перше це здоровенний розмір маски , вона для мого обличчя гігантська і через це в багатьох місцях збиралася гармошкою , а в області навколо рота взагалі відклеювалась саме через невідповідний розмір. Мрію про розміри в тканинних масках , можливо я тоді зміню своє ставлення до них .
В ще мені здалося , що обличчя трохи помаранчеве після маски,наче барвник вбирається в шкіру, напишіть, будь ласка , чи помітили ви таке під час користування своєю маскою ?!?
Не дивлячись на ці "мінуси" з розміром , ставлю високий бал , адже моїй мордашці вона сподобалась ! Маска дієва 🍊
Бали : 8/10

Ну і висновки ! Я задоволена продуктами з вітаміном С від L'Oreal . Моя шкіра їх любить і хоче порадити вам 🍊
Дякую Make Up за чудову продукцію 🍊
Дякую тобі, за увагу до допису 😋❤️