Олена В

Jil Sander Sun Men

Jil Sander Sun Men
Jil Sander Sun Men

Цей аромат був створений в 2002 році парфумером Beatrice Piquet nf Alain Astori.

Sun Men східний, фужерний аромат

Піраміда:

Початкова нота:Бергамот, Розмарин

Нота Серця: Кардамон, Мускатний горіх

Кінцева нота: Мускус, Сандал

Я читала,що комусь Sun Men пахне кремом для загару, уходовою косметикою чи вершками для тіла. Але мій, не скажу що дуже натренований ніс, відчуває майже все з піраміди. Можливо це того,що пробник у мене пролежав декілька років. Я про нього просто забула. А цієї осені знайшла і віддала чоловіку. Йому ,до речі, дуже сподобався.

Пробник зі скла. Без пульверизатора. Що звичайно не ручно. Але я бачила,що це дуже давній формат. Зараз вони з пульверизаторами.Але наче з пластика.

Піраміда дуже красиво і сочно відкривається.

При першому вдиханні відчувається вибух цитрусів. Думаю що це так грає бергамот з розмарином.

Через буквально хвилин 10-15 розливається тепло. Теплі обволакуючі нотки кардамона та якихось спецій. Дуже солоденько-огортуючий,теплий аромат. Не даремно така назва: дійсно сонце в флаконі. Дуже сексуальний аромат,без різких нот. Сандал гармонійно доповнює це звучання.

Стійкість гарна: годин 6. Шлейфа очікувати не треба,але ви будете його довго чути на собі. Я наносила собі на зап'ястя. Відчувала довго на собі. Солодка та легка пудра була взагалі цілий день зі мною.

Як на мене,це не унісекс. Це суто чоловічий аромат. На одязі буде відчуватися до прання.

Компліментарний,мінімалістичний (як і все у Jil Sander) чоловічий аромат. Без задушливих нот,без запаху спирту,як іноді буває. Але який додасть впевненості,легкості в образі. Підійде,як на мене, і в офіс, і на побачення.

Не кричить, просто грає довго.

Коли носити: як на мене,осінь-ідеальний час. Бо туманною осінню як ніколи нам не вистачає сонця. А цей аромат якраз і є доза сонечка! Підійде й взимку ,і на весні. Прохолодним літом буде гарно звучати. Лише в задушливе літо додасть дискомфорту.

Вдихаючи цей аромат, бачу чомусь чоловіка років 40, який поспішає на тренування з тенісу. Впевнений,енергійний, стильний,спортивний та дуже привабливий.

Рекомендую почати знайомство з пробника!

Дякую за увагу!

Jil Sander Sun Men