Nata_Po

Sos-комплекс для нігтів від Colour Intense

Sos-комплекс для нігтів від Colour Intense
Sos-комплекс для нігтів від Colour Intense

Раніше я використала декілька баночок 8 в 1 від Eveline, а потім випадково натрапила на цей засіб і не покладаючи великої кількості надій придбала. І я залишилась задоволеною. Лак достатньо стійкий, мені вистачило на довше, ніж тиждень, наносила навіть як базу та фініш під стемпінг, теж все супер. Ще як особливість - справді додаю легкого рожевого відтінку)

Але більш детально - нижче)

Лак іде у картонній упаковці, на якій описаний склад, спосіб використання та інші базові та не завжди цікаві речі. Сам лак у приємній квадратній скляній баночці зі звичайним пензликом, яким цілком зручно малювати нігті. Тут 11 мл, тож вистачить на довго.

Наноситься легко, рівномірно та безпроблемно. Доволі швидко сохне, дає ледь помітний рожевий відтінок, але при нашаруванні стає більш інтенсивним. Спочатку я не дуже втішилась цій рожевизні, але вже звикла та пробачила йому цей нюанс. Суто естетично мені більше подобався лак від Eveline, який трошечки висвітлював нігтьову пластину і додавав сворідну свіжість та чистоту манікюру. Тут навпаки є легка рожевинка. Це теж симпатично, але трошки по-іншому.

Нижче короткий огляд та покрокове нанесення.

Лише стерла світлий лак від Eveline.

Тут практично непомітний рожевий підтон.

А тут вже більш яскравий та насичений рожевий відтінок, хоча він все одно прозорий та неозброєним оком без придивлянь не дуже помітний, але він є)

Лак дійсно стійкий. Я його наносила перед поїздкою і мені на коротких нігтях його вистачило на 2 тижні. Були де-не-де малесенкі і практично непомітні сколи, але в цілому тримався на ура. Це дуже приємно

Окрім того, я ще робила стемпінговий манікюр. В якості бази наносила цей лак, потім білим лаком стемпінговий віззерунок, і в якості топа знову цей лак. І....можете собі уявити, що мені манікюру вистачило на півтора тижні. І я чесно була сама в шоці, бо десь вже на 3-4й день зазвичай щось десь відколюється, виглядає неестетично, але не в цьому випадку.

Щодо неймовірної дії на нігті нічого не можу сказати. В мене вони були пошкодженими після гелю ще з кінця весни. Тому жоден лак не в стані щось змінити. Але, головне, що цей нічого не погіршує. Тут в складі навіть є олія ши, це тішить. Тому, додає трошки естетики, стійкий, не погіршує стан нігтьової пластини, що може бути краще? А, ще й дуже бюджетна вартність за достатньо великий об'єм.

Тому щиро рекомендую)