Vikulyk

Дійсно шовк для волосся. CHI Silk Infusion

Дійсно шовк для волосся. CHI Silk Infusion

Я весь час веду боротьбу за красиве здорове волосся, воно у мене дещо проблемне: тонке, в'юнке, сухе, але завдяки професійним засобам, Включаючи подібні олійки я отримую деякий результат.

Масло від Chi доволі популярне і легкодоступне, також тішить те, що можна спробувати мініатюрку і без великих витрат зрозуміти: треба воно чи ні?

Ефект моментальний, але саме подібні силіконові масла при постійному використанні дозволяють уникнути посічених кінчиків, насправді у мене була перерва без подібних засобів і під час відсутності такого догляду кінчики дійсно посіклись, тому на даний момент стараюсь використовувати масло частенько.

Надаю фото після одноразового використання, на електричному світлі він доречі такий помітний...

Дійсно шовк для волосся. CHI Silk Infusion

Що я отримую від даного засобу?

  • Блиск і згладження, волосся звичайно не вирівнює, як прасочка, але деяка дисциплінованість помітна.
  • Запах доволі насичений, на любителя, але мені довподоби.
  • Волосся з подібними засобами трохи краще розчісується, я взагалі люблю, перед тим, як взяти розчіску в руки змастити якоюсь олійкою пасма.
  • Вигляд зачіски стає більш доглянутим, що теж дуже добре для мого типу волосся.
  • Склад тут цікавий, серед них є гідролізований білок кукурудзи, позитивний вплив якого доведено на волосся, фітопептиди, протеїни сої і дійсно рідкий шовк, виробник не просто називаю цю серію шовковою)) Також є силікони на початку списку складу, не всім вони підходять, але я люблю.
  • Переборщити заичайно можна, як і з іншими подібними засобами, але при помірному використанні надмірного перевантаження волосся не виникає.

Отже, олійки від Chi я обожнюю, вони завжди у мене вже немало років. Звичайно посічені кінчики цей засіб вам не склеїть, але це чудовий підтримуючий догляд, щоб рідше обрізати кінчики.