Lytvynenko

Масажне мило з люфою BlackTouch

Масажне мило з люфою BlackTouch

Побачила новий для мене продукт - масажне антицелюлітне мило з люфою з ароматом "Медова диня" від BlackTouch.

Скажу одрзу, обирала тільки по опису запаху, бо обожнюю диню та всі парфумування, що з нею пов'язані.

Це український бренд і для мене було перше знайомство з ним та взагалі, подібними засобами.

Перше враження: неймовірний аромат, що відчутний одразу, як відкрила посилочку, але ще навіть не дістала пакувальний папір та взагалі не знайшла ще мило в коробці.

Розмір відносно невеличкий, на довго його не вистачить, але було важливо, чи буле це недовге користування вдалим.

Виробник вказує, що засіб має антицелюлітний та лімфодренажний ефект, та може використовуватися як для очищення шкіри, так і для масажу.

Масажне мило з люфою BlackTouch

Варіанти використання мила, як зазначає виробник: все тіло миєш плоскою стороною з доданою люфою, а сідниці та ніжки – зворотною хвилястою стороною. Тиснеш трохи сильніше і рухаєш милом інтенсивніше: так матимете антицелюлітний та лімфодренажний ефект. Але ти можеш використовувати мило так, як почуваєшся правильним. Адже воно створене для твого релаксу!

Я так і робила, особисте враження - нижче 👇🏻

Солі пальмової олії та кокосового масла, вода очищена, гліцерин, сорбітол, колоїдний кристалічний кремнію діоксид, кокоіл ізотіонат натрію, (активи), натрію хлорид, лимонна кислота, сіль ЕДТА, віддушка, барвник харчовий.

Активи: натуральні жирні та ефірні олії, рослинне насіння, суцвіття, листя, бамбукове вугілля, люфа.

Шкідливих, або агресивних компонентів я для себе не бачу, але і не все зазначення складників мені зрозуміле: які саме олії у складі? Яке насіння, листя та суцвіття? Бренд класифікує себе як натуральна косметика, тому сподіваюсь, додані компоненти вказані усі і нічого зайвого не потрапило.

Люфа досить жорстка і мені це підходить і подобається! Люблю потерти тіло, стороною з люфою це супер приємно, вона добре ковзає від мила. Хвилястою стороною активно тру сідниці та стегна, особливо приємно після тренування, коли є важкість у м'яхтах. Дійсно розслабляє та можу сказати, що навіть трошки знімає набряк.

Антицелюлітний ефект я не бачу, хоча і ставки на нього не робила. Спорт і харчування дають більш видимий результат, аніж будь-які масажі, це факт.

Запах під час прийому душу просто на всю ванну кімнату, неперевершений аромат дині! Але на тілі майже не залишається.

Зволоження особливо так не дає, але і не пересушує.

Користуюсь тиждень, мило дещо підстерлося 😅 цікаво, на скільки вистачить. Була б ще ціна нижча, то взагалі не задумуючись брала б тільки його)

Задоволена я дуже, візьму після цього інші аромати. Як до гелю для душу повертатись - я не знаю)) Щиро раджу, тим паче, вони зараз на знижках 😍