Alina_Demchenko

#testmakeupclub : шлях до ідеального волосся

#testmakeupclub : шлях до ідеального волосся
#testmakeupclub : шлях до ідеального волосся

Як то кажуть : вдача виявилась на моїй стороні. Цілком не очікуванно для мене, цей бокс на тестування я виграла в рандомі і була неймовірно здивована і щаслива.

З брендом Матрікс - я не була знайома. Так, я бачила його на бьюті виставках та всі ці пузирики на поличках проф магазинів, але ніколи не брала.

Отдже мені на тестування попався набір Food For Soft Hydrating та знаменитий Matrix Miracle Creator у міні версії.

Вся ця продукція має приємний дизайн, пляшечки цілком легковідлічити одна від одної, але буду ховати від чоловіка 😂 Ну полюбляє він в мене мити голову кондиціонером)

Приємним бонусом для мене став крутецький шопер яскраво рожевого кольору - тільки з ним я і ходила в магазин.

Принцип по якому я проводила тестування :

1) Лише шампунь Матрікс

2) Звичайний шампунь + кондиціонер від матрікс

3) Шампунь та кондиціонер від Матрікс

4) Звичайний шампунь + спрей для волосся від Матрікс

5) Шампунь, кондиціонер і спрей від матрікс

6)Шампунь від матрік і спрей від матрікс

7) Матрікс шампунь + Маска від матрікс

Отдже всього 7 процедур і того - 2 тижні кропітливого тестування))

#testmakeupclub : шлях до ідеального волосся
#testmakeupclub : шлях до ідеального волосся
#testmakeupclub : шлях до ідеального волосся

Пакування шампуню зроблено з гарної якості пластику, в міру жорстке, в міру м'яке. Його зручно видавлювати, кришка досить плотна, тож навіть при вадінні у ванну - не розкриється. Цей шампунь має приємний, солодкий аромат, який дуже нагадує ваніль та мигдаль. Він Оливкової олії - нічого не помітила)

Шампунь гарно піниться, добре вимиває шкіру голови. Волосся не заплутується більше звичайного і шампунь дає стандартну свіжість для мого волосся - 2 дні. Не більше, не менше - класика) Після висихання, волосся виглядає гарно, об'єм зберігається, як і пухнастість. Без кондиціонеру, спрею чи маски - волосся розчісується трошки складно, але як і з іншими шампунями. Свербіжа, сухості чи алергії - нема.

Шампунь досить класичний, аромат після змивання не зберігається, блиск дає.

Текстура рідка, але не сильно, з руки не сильно тікає. Краще всього працює в горячій воді ( в теплій /кімнатній - треба авжеж два рази мити) . Легко змивається.

По факту це звичайний шампунь з приємною текстурою і шикарним ароматом.

Без інтриги : кондиціонер суперський 😂

Пакування - ідентично шампуню, лише відкривається знизу) Текстура - в міру щальна. Таку текстуру я обожнюю, бо її дуже зручно розподіляти по волоссю. Розхід засобу - досить економічний. Кондиціонер має ідентичний аромат, але більш насичений, домінує більше мигдаль.

Як я його використовую ? Наношу на 5-8 хвилин, розчісую, а потім змиваю. Волосся не обтяжує, після висихання присутній невелички блиск. Як в рекламі засобів, вони трошки розсипаються, але все портять мої жахливі кінчики, які шо віник)) Але колтунів, якоїсь проблеми з розчісуванням не виникає. На забруднення ніяк не впливає , прибирає пушок, але не сильно . Волосся , для мене, виглядає досить ідеально ) але не так круто як у інших тестувальниць)))

Цей продукт я ще не дуже зрозуміла.

По перше, в мене вистачило тепіння витримати її 20 хвилин, сидячи у ванній, по друге - в мене нема шапочки для душа і пакети як на зло - закінчились ) На данний момент, я не можу сказати що мій відгук об'єктив

Отдже маска:

Має більш творожисті, щільну текстуру. На відмінно від кондиціонера і шампуню, мені здається що в ній більш квіткові ноти, солодкі, але квіткові. Трошки неочікуванно, але аромат все одно приємний. 30мл - мені вистачить надовго. Маску я наносила десь на 10-15см від коріння. Через щільність дуже легко розподілити, навіть невелику кількість засобу.

На відмінно від кондиціонера, маска впливає не тільки на ступінь забруднення, але й на пухнастіть. Так, волосся стає брудним( точніше не об'ємним) вже на другий день, але стає гладким і прямим. Для когось це може стати плюсом. Аромат на волоссі, трошки присутній. Волосся розчісується легко, присутній ледь помітний блиск, так само як і з кондиціонером.

Я не читала відгуки дівчат, окім дописа Крістіни, що б не шукати якихось недоліків, яких саме у мене не виникло.

Отдже : я закохалась.

Аромат спрею нагадує мені цукерку, слівку-лінивку. Це солодко, це шлейфово і ідеально. Я люблю такі аромати і для мене це значно плюс) Але якщо думаєте що причина моєї закоханності лише аромат - то ні.

Сам спрей дуже добре працює. Волосся після нього виглядає, наче його обробили в фотошопі. Воно має гарний здоровий блиск, м'яке на дотику. Моє волосся ніколи не виглядало так гарно. Він прибирає пухнастість, допомагає з розчісуванням. Як сказала вже Крістіна "Гребінець просто сковзить по ньому" . І ЦЕ ПРАВДА. Дійсно, його хочеться просто сидіти і розчісувати.

На об'єм та ступінь забруднення - ніяк не впливає. Він зовсім не відчувається на волоссі.

  • При використанні лише шампуню - особливого ефекту не помітила. Шампунь як шампунь.
  • При використанні звичайного шамуню та кондиціонеру від Матрікс - ефект помітила. Волосся краще розчісується, має приємний аромат.
  • При використанні шампуню Матрікс і кондиціонеру Матрікс - ефект помітила. Він 1 в 1 , як від використання кондиціонеру. Волосся виглядає доглянутим, м'яким.
  • При використанні спрею Матрікс (на сухе волосся) - ефект помітен. Волосся доглянуте, має приємний блиск, аромат, а також легко розчісується.
  • При використанні шампуню матрікс і спрею для волосся матрікс (на трошки вологе,з феном) - ефект трошки помітен. Воно м'яке, гарно розчісується, пухнастість на місці.
  • При використанні шампуню Матрікс, Кнодиціонеру Матрікс і спрею Матрікс ( на вологе волосся з використанням фену) - ефект дуже гарний. Волосся сяє, розчипається, м'яке та має приємний блиск. Трошки пухнасте, але кінчики не такі жорсткі.
  • При використанні Шампуню матрікс і маски для волосся Матрікс - ефект помітен, але є мінуси. Волосся має зволожений вигляд, м'яке, навіть кінчики. Об'єму немає, волосся брудниться швидше.

ЩО Б Я КУПИЛА САМОСТІЙСНО:

  • Кондиціонер : дає гарний результат і досить економічний
  • Магічний спрей для волосся : результат видно після будь якого способу нанесення.