Spicy Spices 🌶️ Fantasy Community Perfumes ⭐ ️
Вайб нічного мегаполісу ⭐️
Всім привіт! 🖤
А я продовжую тему Fantasy Comminity Perfumes, тому сьогодні допис присвячений теплому аромату Spicy Spices .
Якщо ви пропустили минулі дописи про аромати цього бренду, то ось лінки:
Пристрастна Baccara Rose https://club.makeup.com.ua/post/19475/
Аромат з італійським настроєм Confetteria https://club.makeup.com.ua/post/19054/
⭐️
Флакон, Піраміда та Асоціації.
Цей аромат в мене форматі пробника.
Пробник зроблений якісно, скло, хороший спрей, картонка з інформацією та складом .
Зверніть увагу на склад, це дійсно нормальний склад парфуму.
Також радує скляний пробник, не люблю пластик та й в пластику аромат може видозмінюватись.
Дуже приємний обєм, 2 мл.
Піраміда аромату:
Верхні ноти: Лист тютюну, Спеції
Середні ноти: Ваніль, Боби тонка, Какао, Тютюн
База: Сухофрукти, Деревяшки
Це теплий, як гаряче спеційне какао, осінньо-зимовий аромат. Аромат східних ласощів та сухофруктів поряд з кубинськими сигарами.
Звучить сухо, як пустельний вітер, але манко, заповнюючи простір і нагадуючи про себе.
Так, це аромат нічного мегаполісу, де життя продовжується навіть вночі.
Запах вечірніх вогників нічного міста, затишних зустрічей в кав'ярні, диму дорогих сигар, танців після опівночі, дзвону дівочих прикрас, аромат сміливих вчинків, драйву та гарного настрою.
Досить розкішний, як дорогий фірмовий клатч, доповнює образ.
Так, тут немає історії про персонажа Силует з минулого допису, але якщо б Силует скинув своє кашемірове пальто та надягнув модний піджак та пару лакшері аксесуарів - то ось і він вже герой Spicy Spices ))
Аромат, як і всі інші , унісекс і по піраміді можна здогадатись, що він схож з Tobacco Vanille Tom Ford.
В мене є відливантик залишок ще з флаконів минулих випусків, якщо порівнювати, аромат від FCP більш мякий, більш сухий в звучанні та не має гвоздичної та бальзамічної нотки, як Форд.
Тому рекомендую спробувати , хто любить такі напрямки та хто шукає зігріваючий аромат на осінні вечори 🥂☕️
Дякую за увагу! 🖤
Коментарі (0)