Blondie_rs

Невідомий бренд та новий улюблений SPF

Невідомий бренд та новий улюблений SPF

Вітаю вас у себе на сторінці! Дуже прикро, що я тут з'являюсь значно рідше, проте щоб мати нові баночки - треба працювати 👀 Та все ж, на справу, яку ти справді любиш і хочеш займатись - завжди знайдеш час. Тож, розповідаю вам про свою нову знахідку.

Чи то так само по собі сталось, чи справді моїй шкірі добре пішли корейські засоби - останнім часом я дуже задоволена станом свого обличчя. І що би там не було, я поки не збираюсь міняти догляд на щось некорейське. Так, а поки я пишу допис, біля мене жужжить великий комар і я почала бігати по кімнаті з тапком 🙄😂 Ну вперше таке в житті, що фумігатор не спрацьовує і мене атакують кровосісі.

Трішки відступила від теми, але це просто про наболівше за цей тиждень 👀 Тож, сьогодні хочу познайомити вас із новим (так само й для мене новим) брендом - Numbuzin, або Numbuz:n.

Унікальний підхід Numbuzin до догляду за шкірою завдяки слогану «What’s Your Number?» виділяє бренд K-Beauty серед інших. Numbuzin відмовляється від визначення своїх колекцій назвами, які важко запам’ятати, і замість цього використовує єдину систему нумерації, щоб полегшити вибір продуктів для клієнтів. "Потреби шкіри в кожного різні, і ці потреби можуть змінюватися внаслідок безлічі факторів, таких як сезонні зміни, спосіб життя тощо. Numbuzin задовольняє різноманітні потреби за допомогою широкого асортименту продуктів, що включає всі види переваг", - розповідає про себе бренд.

Чесно кажучи, я не фанат такого стилю: з ними важко підібрати якусь сцену для фото; а бірюзовий колір взагалі, як на мене, виглядає дивакувато. Проте, не завжди естетика збігається з нашими очікуваннями від продукту. Мені просто потрібен був банально хороший сонцезахист, бо мій Face Republic уже практично закінчився. Я б і його повторила, проте вічно щось хочу новеньке пробувати! Звісно, на холодний період у мене є ще чудовий варіант від Seventeen (нагадаю, в нього сильна парфумована віддушка, тому на теплу погоду мені не йде); проте куди ж я без корейського тюбика? IsnTree також в черзі на тестування, проте формат стіку не зовсім мене задовільняє по ефекту на обличчі - бо я без макіяжу навіть в АТБ не вийду! Тож, мені потрібен повноцінний крем/гель + сонцезахист (есенція чи також крем, на який добре буде лягати тональний чи консилер). Таким чином, стік я поки планую використовувати просто на зону декольте та плечі. Ну і шию.

Знаєте, коли сонцезахист не дратує на обличчі та не робить цього жирного блиску - це кайф. Але коли ще в складі є улюблені та життєво-необхідні компоненти - це вдвічі приємніше! Даний засіб не може не тішити своїм складом, який включає: екстракти азіатської центели, гіацинту, листя алоє, кореня астрагалу; ніацинамід, гіалуронку та безліч антиоксидантів! Продукт не містить віддушки, не є комедогенним та має високий рівень захисту - SPF 50+ PA++++.

Текстура надзвичайно приємна. Оскільки продукт класифікується як есенція - то він вже по логіці більш легкий за формулою, чим крем. Найбільш цікавим є його півпрозорий носик. Це значно привабливіше виглядає і мені таке чомусь дуже до вподоби 😀 Не скажу, що це прям суперзручно для нанесення на пальці чи безпосередньо на обличчя - але якась доля комфорту в дозуванні все ж є.

По кольору він наче білий, та все ж має дуже легкий підтон чогось зеленуватого, чи блакитного. Продукт дуже легко розподіляється та надзвичайно добре впитується в шкіру. Одного разу я нанесла його забато і вже приготувалась, що це все діло треба буде змивати або ж промокнути серветкою. Проте - не прийшлось. Я відтягнула ще частину на шию, і все гарненько розподілилось та поглинулось шкірою.

По відчуттям він не дратує. В жодному разі не відчувається дискомфорту, а це надзвичайно важливо для сонцезахисного засобу. Часто чую, як щось надмірно жирнить чи дуже нервує. А тут такого нема, і я дуже радію, що у мене є другий улюблений сонцезахист від зовсім неочікуваного для мене бренду. Назва справді кумедна, але вже як є 😀

Тональний крем на нього лягає також типово, як і на решта моїх улюблених кремчиків. Протягом дня не помічала надмірної жирності та блиску в Т-зоні, хоч я там і не припудрюю, бо люблю природнє сяйво шкіри. Враховуючи гарний склад з бонусними антиоксидантами - можна вважати, що тут для повного щастя мені не вистачає лише цинку (який був у важкому санскріні від Biossance. Використовувала його виключно взимку). Та гріх жалітись - справді, продукт вартий уваги і мені дуже сподобався! Після декількох використань у парі з вітамінною концентрованою сироваткою від цього ж бренду мож обличчя візуально набуло більш здорового вигляду та рівномірного тону. Даний засіб чудово піде на заміну улюбленому Face Republic, який за місяць вже може закінчитись. Нагадаю - вибір засобів завжди дуже індивідуальний. У мене нормальна шкіра, схильна до сухості на щоках та до легкої жирності в Т-зоні.

Бажаю всім сонячних вихідних та гарного настрою! 😊