Ta_nyaaaaaaa

Натуральні зволожувальні фактори від The Ordinary. Такий ідеальний і такий не для всіх

Натуральні зволожувальні фактори від The Ordinary. Такий ідеальний і такий не для всіх

Красунечка, вітаю!

Я познайомилася з брендом The Ordinary з початком застосування активів у своїй рутині по догляду за обличчям. У мене були: гіалуронова сироватка (коротко про неї є в огляді порожніх баночок), гліколевий тонік та ось цей кремчик. Загалом враження склалися неоднозначні про The Ordinary.

Кремчик "натуральні зволожувальні фактори" обирала для відновлення бар'єру шкіри обличчя, заспокоєння та глибокого зволоження за численними рекомендаціями та хорошим складом.

Дизайн. Простий, лаконічний, максимально приємний. Люблю такі пляшечки, туби. Пластик приємний, туба з міцного матеріалу, гарно піддається стисканню.

Об'єм. 30 мл або 100 мл.

Я відразу обрала більший. У використанні економний, вистачить надовго.

Країна походження: Канада.

Ціна на момент придбання була близько 470 грн.

Термін використання після відкриття становить 12 місяців.

Дозатор представлений у вигляді зовсім невеликого отвору.

*ніби повинен бути зручним, але для мене таким не виявився. Причина у текстурі продукту, про неї нижче.

Текстура. Крем густий, щільний, проте ніжний і абсолютно не жирний.

Через цю щільну структуру та густину крем дещо складно вилучити з упакування через зовсім невеликий дозатор. Доводиться прикладати значні зусилля, щоб використати продукт.

* чомусь у мене ще крем взявся кульками, грудками, хоча з дати відкриття зберігається 7й місяць (граничний термін 12 місяців) і в належних умовах...

Аромат нейтральний, я б сказала відсутній. Віддушки не відчуваю, що для мене є беззаперечним плюсом. Подобається косметика для обличчя без будь-яких парфумованих домішків.

Склад продукту: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Є доволі безпечним і по ідеї мав би підходити проблемній шкірі, але напевно не у моєму випадку. Про це згодом.

З початком використання кислот, а згодом і ретинолу (не в одній рутині) я зіткнулась з такою проблемою як сухість і лущення шкіри у зв'язку з відсутністю достатнього та якісного зволоження, порушення захисного бар'єру шкіри обличчя.

Перші використання, перші враження.

Бувайте відчуття стягнутості шкіри та лущення, привіт здорова, сяюча та зволожена шкіра! Я була в захваті від крему, адже описане в попередньому реченні - це все заслуга кремчику The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA.

Шкіра сяяла, була наповнена вологою. Після нанесення не було жирної плівки, однак крем потребує кількох хвилин, щоб гарно влягтися на шкіру та поглинутися нею.

Словом, все круто, радію, що знайшла хороший бюджетний крем.

О ні!!! Знов прищі? Реакція шкіри через 1,5+ тижні використання.

Так, дівчатка. Не змінюючи жодних доглядових засобів, харчових звичок і тому подібного, я стала помічати нові комедони на лобі. Саме він є моєю проблемною зоною з цією бідою і першим дає про себе знати.

Мені не хотілось усвідомлювати того, що це може бути реакцією на крем (хоча через текстуру відразу припускала, що така реакція може бути, що можливо це тяжкуватий крем для моєї шкіри). Однак я не зупинилася, продовжила використовувати крем з надією, що шкіра адаптується, або подумала, що можливо це і зовсім не від цього крему.

Розпачу не було меж. Комедони, які тільки почали проходити від активів, знову почали з'являтися один за одним. Фото додам. Як же вони помітні, а під тональним засобом наче ті самі горішки, так нервують!

Отож прокористувавшись кремом близько 2х місяців я зрозуміла, що пора зупинитися і спробувати замінити хоча б його. Так я познайомилася з кремом від Avene. Той набагато легший за текстурою, через що у мене були сумніви щодо достатності зволоження, яке він може надати.

Ситуація врегулювалась та стабілізувалась, почала покращуватися. Вказаний крем ідеально підійшов і став улюбленцем ♥

ВИСНОВКИ

• У жодному разі я не є хейтером крему The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA, досі вважаю його хорошим.
  • Він не підійшов особисто мені, хоча на перший погляд здався ідеальним. Вважаю, що це дуже індивідуально і у мене склалося, на жаль, так. Так, це просто особливість моєї шкіри, не більше...
  • Крем гарно зволожує, не залишає по собі неприємних відчуттів, шкіра після нього сяє.
  • Має доволі щільну структуру, тому напевно саме через це може підійти не всім.
  • Досить економічний у використанні, однієї маленької горошини цього засобу вистачає на все обличчя.

А ви користувалися косметикою від The Ordinary? Як ваші враження?

Дякую, що були зі мною! Бережіть себе ♥

До зустрічі :)