Бокс Made in Ukraine
Перше знайомство з українськими брендами : Tink, O'BAYS, Mermade
Так вийшло,що ні з одним із трьох брендів я не була знайома. Усі продукти виявилися вдалими, але зі своїми нюансами, тому я із задоволенням тестувала нові для мене засоби.
Бокс складається з доглядової та декоративної косметики.
І перше про що піде мова - засоби для тіла.
Скраб для тіла Mermade
Це мій перший саме цукровий скраб. До цього користувалася тільки сольовими і різниця між ними є. Я обожнюю аромат кавуна,тому була просто у захваті отримавши його.
Загальні характеристики:
● має трохи хімічний аромат кавуна. Спочатку хочется його активно вдихати,але через 20 хвилин зйомки я зрозуміла,що паморочиться голова
● зручне упакування. Широка кришка зручно відкручується і маємо вільний доступ до засобу
● достатньо великі скрабуючі часточки цукру. Ось і відмінність між сольовими скрабами. Також є подрібнені кісточки полуниці,які нагадують справжній кавун
● нам пропонують залишити скраб на тілі на 15 хвилин. До цього і ніколи не залишала засіб на тілі надовго. Але з задоволенням витримую в залежності від вільного часу
Моє враження
Мені дуже сподобався цей ароматний скраб. Його приємно наносити. Шкіра після застосування м'яка, немає стягнутості, сухості. Яскравий колір і милий дизайн привертає увагу.
Слаймовий гель для душу
Мені було дуже цікаво спробувати гель для душу у такому форматі. Я очікувала густу желейну масу, як у слайму. Але гель має трохи еластичнішу консистенцію в порівнянні з звичайними гелями для душу. Мені здається він надто рідкий для "слайму".
Загальні характеристики:
● гель має аромат кавунчика. Трохи відрізняється від аромату скрабу з цієї серії, більш хімозний
● упакування як і у скрабу - широка кришечка,що відкручується. Не зовсім зручно,як на мене
● гель добре піниться. Залишає на тілі легкий аромат кавуна.
Моє враження
Аромат улюбленої ягоди - однозначно привернув мою увагу. Але незручний формат додає незручності у використанні.
Декоративна косметика O'BAYS
Туш для вій з ефектом об'єму
Загальні характеристики:
● щіточка з маленькими щетинками добре профарбовує вії від коренів. Мені подобаються саме такі щіточки. На своїх очах я бачу подовження більше ніж об'єму.
● кремова консистенція
● мінімалістичний дизайн
● легко змивається міцелярною водою
Перейдемо до мінусів:
- осипається на верхньому повіку. На фото можна побачити результат після чотирьох годин з моменту фарбування. Під оком практично нічого,а от зверху маємо такий результат. Мої вії досить довгі і маю навислі повіки. Через це протягом дня вії часто торкаються повіки.
- відбивається на верхньому повіку. Причина та ж сама - навислі повіки + довгі вії. Але у виправдання туші, скажу, що усі,навіть водостійкі туші відбиваються на мені. Тому цей пункт доволі суб'єктивний.
Моє враження
Загалом я задоволена як туш промальовує вії . Можна зробити і легкий ефект і нашарувати. Але дуже прикро,що вона достатньо швидко осипається.
Блиск для губ з діамантовим сяйвом
Одна тільки назва одразу викликає бажання його спробувати. Я обрала 01 відтінок.
Загальні характеристики:
● приємний аромат ванільної цукерки
● неймовірно гарні блискітки. В залежності від кута огляду та світла переливаються блакитними та рожевими часточками.
● приємна, не липка текстура. Дуже комфортно на губах після нанесення.
● зручний аплікатор. Дозовано видає засіб, достатній для нанесення на усі вуста.
● робить ефект збільшення вуст
Моє враження
Рука постійно тягнеться до цього блиску. Мені дуже подобається його сяйво на вустах,приємний аромат, мінімалістичний дизайн, але є один мінус, який проявляється виключно на моїх вустах. Усі засоби для губ і цей блиск не став виключенням, через деякий час утворюють на лінії зіткнення губ білу лінію. Але попри це в мене склалося позитивне враження про цей засіб.
Ось так гарно виглядає на вустах
Бомбочка для ванн
Загальні характеристики:
● не маленька за розміром 200 г. Такої великої бомбочки я ще не використовувала до цього.
● приємний цитрусовий аромат з жовтої сторони і жувальної гумки з блакитної
● жовтий + блакитний = зелена водичка у вашій ванній
● бурлить та розчиняється протягом хвилин семи
● після прийняття ванни на тілі залишається маслянистий шар, шкіра зволожена та не потребує нанесення крему.
● протягом всього періоду прийняття ванни відчувається приємний аромат
Бомбочка у використанні 🐤
Живильний крем для сухої шкіри Tink
У боксі на мене чекало аж три різні креми для обличчя об'ємом 50 мл. Я здивувалася, наскільки маленькими були пляшечки. Одразу скажу, усі креми надавали практично однаковий ефект.
Загальні характеристики:
● містить гіалуронову кислоту та масло манго
● має приємний аромат стиглого манго
● консистенція достатньо густа,та при контакті зі шкірою легко тане та вбирається(можна побачити на відео)
● має захисну пластикову мембрану,яка додатково захищає
Моє враження
Крем не перевантажує мою комбіновану шкіру,хоча призначений для сухої. При нанесенні відчувається приємний легкий аромат манго. Загалом я задоволена результатом на моїй шкірі - зволожує, живить.
Матувальний крем для жирної шкіри Tink
Загальні характеристики:
● містить екстракт Алоє та ретинол
● приємний свіжий аромат
● консистенція ідентична у всіх трьох кремів
Моє враження
Незважаючи на те,що крем повинен матувати, на моєму обличчі він працював інакше. Так, було меньше живлення, порівняно з кремом для сухої шкіри, але матування не було,ні одразу після нанесення ні після деякого часу( на фото можна побачит,як сяє шкіра після нанесення). І через декілька годин т зона блищала як звичайно.
Нічний відновлюючий крем Tink
Загальні характеристики:
● містить гліколеву кислоту та екстракт лохини
● має приємний аромат ягід
● легко розподіляється по шкірі
Моє враження
На ранок шкіра наповнена та приємна на дотик. Не викликав ніяких неприємних відчуттів.
Загалом усі креми Tink добре зволожують шкіру, тому буду і надалі з задоволенням використовувати ввечері та вранці(якщо не потрібен сонцезахист).
Висновок
Мені сподобалося наповнення боксу. Я рада,що відкрила для себе одразу три нові українські виробники.Так, деякі засоби мають свої нюанси або мінуси, які спрацювали тільки на мені( блиск та туш). А до деяких немає жодних нарікань.
Коментарі (0)