Іванова Анастасія

Про автозасмагу

Про автозасмагу

Найпоширеніші міфи, які чула від подруг та знайомих:

* «Я буду, як курка гриль - червона або помаранчева»

Це не завжди так , якщо підібрати свій колір відповідно до кольору шкіри , то все буде супер .

* псує шкіру

АВТОЗАСМАГА – МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ БАЖАНИЙ ЗОЛОТАВИЙ ВІДТІНОК, НЕ НАРАЖАЮЧИ ШКІРУ НА НЕБЕЗПЕКУ ТА НЕ ПРОВОКУЮЧИ ПРОЦЕСІВ ФОТОСТАРІННЯ.

На відміну від ультрафіолету, вона не має онкогенної дії та є безпечною альтернативою для людей зі значною кількістю новоутворень (наприклад, родимок) на шкірі.

Автозасмагу можна застосовувати й людям із гіперпігментацією, яким також варто обмежити час перебування на сонці.

Я зазвичай користуюсь авто засмагою саме влітку коли починається сезон відкритих суконь/ купальників. Варто зазначити щоб авто засмага взялася правильно без плям варто обов’язково підготувати шкіру.

В цьому вам допоможе з краб для тіла та крем Або бальзам. Щодо,скрабу раджу RITUALS або бюждетні Fresh Juice- гарно скрабуюють шкіру,рітуалс б ще й пахне просто супер )

В 1-у чергу я Використовую скраб шкіру. Мій must have:

Потім наношу Крем для тіла зазвичай rituals- Кращого зволоження для тіла ще не знайшла( Планую написати окремий допис про засоби від Rituals

Після цього Час щоб закрилися пори та не було «чорних цяток» від авто засмаги На шкірі. Не повторюйте моїх помилок, Відразу купуйте рукавички для нанесення авто засмаги. Хоча, По суті можна наносити і звичайною губкою/Мочалкою. Але такий спосіб потребує більше часу, Рукавичкою Значно швидше та практичніше. Потім пінкою авто засмагою St.Moriz Fast Tan Mousse. Наношу трошки засобу на рукавичку та наношу на шкіру. Краще наносити Знизу вверх. Чекаю зазвичай -+ 4 години. Ефект виходить просто вау. Тож якщо ще не пробували спробуйте!

0
0