Pilirina 💛💙

Браво, Beckham!

Браво, Beckham!

На перший погляд, піраміда проста, якщо не сказати банальна для сучасності. Але тут якось дуже вміло все співвіднесено, кожній ноті грамотно відведено свою партію в загальному ансамблі.

◾Верхні ноти: білі квіти, троянда, та бергамот

◾Середні ноти: тубероза, касабланка ліліі та квітка апельсину

◾Базові ноти: мускус, сандал та ваніль

Цей аромат порівнюють з Pure Poison Dior 2004 року випуску. Не можу сказати нічого за схожість саме з цим ароматом, але щось пойзонівське тут є, але не таке ядовите.

Intimately - яскравий аромат неймовірноі краси із минулого. Для мене це доглядово-кремово-вершковий парфумерний напрям, якщо описати його коротко. У ньому відчутно звучить якась обволікаюча вершковість іриски.

Дуже жіночний, ніжний аромат, без ретро ноток.

Стійкий, одне розпорошення чути дуже добре, звучить довго, шлейф помірний, але компліментарний. Можливо, він просто з часом настоявся.

Аромат асоціюється з доглянутою, красивою жінкою у стильному вбранні по фігурі з ідеально укладеними локонами, яка фарбується з косметички у якій перемішалися запахи розсипчастоі пудри, брендовоі помади та і рум'ян. Все у стилі Вікторіі Бекхем. Intimately виділяє внутрішнє благородство та елегантність. Чудова олдскульна робота парфумерів, який хочеться вдихати та вдихати, адже так пахне справжня жіночність.

Говорять, що аромат знятий. Дійсно, його у нас не знайти.

Тепер Intimately бережу як згадку.