Zhukovka

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Ох. Минулий місяць мене неабияк порадував подарунками від Make Up 💎
Це третій боксик в моєму арсеналі , про який я з радістю з вами поділюсь ...

Що в боксі :
1) Гель для душу "Аромащастя" Weleda Aroma Shower Happiness Mood-Lifting Shower Gel

2)O’BAYS Perfect Eyeliner
Матова водостійка підводка для очей

3)O'BAYS Delicate Concealer
Консилер для обличчя делікатний

4)Panouge Datura Amaretti
Парфумована вода (пробник)

5)Panouge Absinthe Gaiac

6)Panouge Patchouli Figue

7)Panouge Rose AgatheПарфумована вода (пробник)

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Почати хочу з парфумів , які представлені французьким брендом Penouge та відносяться до нішевої парфумерії і цілком відповідають цьому статусу в наш час.
Чому в наш час ?)
А все тому що з кожним ароматом я була знайома і до... Парфумери не сильно заморочились над створенням нових композицій , а просто відтворили стару класику . А чому б і ні ? Адже багато чого повертається з минулого і неабияк залітає в тренди .
Отже. Чекала я парфуми найбільше і відкривши бокс одразу ж кинулась до них. Ці аромати я впізнала одразу , я їх вже чула. Спочатку вони відчуваються дуже насиченими , дещо різкими і можуть відштовхувати. Здебільшого переважають серцеві ноти .
Перший я нанесла Rose Agathe .
Прем’єра аромату: 2021
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Елемі, Металеві ноти, Чорний перець
Нота серця: Герань, Зелені ноти, Ладан, Троянда
Кінцева нота: Ебенове дерево, Мінеральні акорди, Шкіра

І одразу відчула саме серцеві ноти троянди та чітко вираженого ладану , трохи перцю . Проте все за кілька хвилин на тілі відкривається досить ніжна та тендітна троянда , яка підкреслює той тип жінок , які одразу наче з колючками , перцеві , тяжкі металеві , а відкрившись ніжні та легкі. Я часто зустрічаю цей аромат в Турції , їх жінки люблять все трояндове та квіткове, проте аромат не мій.

Другим був Patchouli Figue
Цей аромат досить впізнаваний.
Guy Laroche Fidji один з найпопулярніших ароматів радянських жінок . І хоч в піраміді вони мають лише деякі спільні ноти , проте аромати явно передають один настрій .
Аромат на початку дещо різкувато-щільний . Я одразу уявляю його під зимні морози , в пальто та з хустинкою на голові. Десь на ярмаркі , купуючи глінтвейн, від точно би став доречним 💯

Третім був Datura Amaretti
Більш сучасний та універсальний аромат, який сподобався найбільше учасницям нашого клубу і навіть встиг увійти в Топ-3 Somova FM
Мені він теж найбільше припав до душі. Відчуваючи його на собі не було враження , що це нішевий продукт. Він теплий , східний з гірчинкою мигдалю та заворожуючим дурманом. Комфортний і граючий . На тілі відкривається дуже солодко і гірчинка мигдалю розчиняється у вишневому цвіті та іланг-ілангу . Це дуже затишний аромат 😌

Останнім я відкрила Absinte Gaiac
Прем’єра аромату: 2021
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: шкіряні
Початкова нота: Лист фіалки, Полин
Нота серця: Мускатний горіх, Троянда, Шкіра
Кінцева нота: Амбра, Ветівер, Мускус, Пачуліa
Мабуть останні , тому що вони для мене найбільш не зрозумілі, не зважаючи на те , що аромат теж грайливий і переливається з суворого та гіркого полину в більш теплі та солодкі квітково-горіхові нотки. Але перші ноти мене все ж таки відштовхують...
Аромат дуже знайомий , але я не можу згадати назву цього аромату , який я точно відчувала раніше .

Мої враження
Аромати мають право на життя . Це відродження старої класики і впевнена , що знайдуться любителі на кожен з них. Можливо я б розглянула деякі з них, але точно не у флаконі 100мл.
Було цікаво їх затестити , дякую 👌

Гель для душу від Weleda .
Це дійсно аромащастя, адже той аромат , який залишається на тілі після прийняття душу - це любов 🍊
Першим його спробував мій чоловік , він вийшов з душу і притулившись, я відчула дуже приємний та легкий аромат і запитала , чим таким смачним він користувався?!?
"Ну тим же гелем, що ти мені дала" - почула я у відповідь. І це мене дещо здивувало. Тому що відкривши тюбик відчувається грейпфрутова гіркота. Ті , хто відчував їх в натуральному вигляді, розуміють , що це дещо важкуватий п'янкий запах саме шкірочки . Моя тітка робила трерді духи власноруч з ефірними маслами апельсину та грейпфруту і це саме цей аромат. Але який же він ніжний і спокусливий на шкірі 🤤 Я зовсім не відчуваю "Нового Року" в цьому гелі. Він романтичний і звабливий , відчувається лише на дуже близькій відстані і відкривається солодким мандарином🤫
Цей гель має прозоро-помаранчевий колір ,який при контакті з водою м'яко огортає тіло і утворює дуже легку пінку. Відчуття стягнутості після використання зовсім немає і для мене це величезний плюс . На пляшечці вказано,що це лімітована версія, нажаль... тому що я б повторила

І нарешті декоративні штучки від O'bays
З цим брендом я вже знайома , дякуючи Make Up
У попередньому боксі я отримала блиск для губ від O'bays (повний огляд за посиланням)
https://club.makeup.com.ua/post/18997/
Та туш для об'єму вій (повний огляд за посиланням)
https://club.makeup.com.ua/post/18540/
І це були 2 абсолютно різні враження , тож цікавість до ще 2х продуктів палала яскраво🔥
В цьому боксі :
Матова водостійка підводка для очей та консилер для обличчя делікатний.
Пакування цих продуктів досить стримане. Максимальний мінімалізм ... В цілому це завжди стильно.
Але ці інформаційно-захисні наклейки мене дуже обурюють. Впевненість в недоторканності продукту однозначно клас . Але після першого відкриття вона рветься , інформація разом з нею , виглядає це теж жахливо, ще й клей потім по всьому тюбику. Ммм( естетичне задоволення одразу ж пропадає
- Підводка
Фетровий пензлик , досить твердий . Малювати стрілки ним зручно для тих , хто вміє малювати ) мені було дещо складно і тоненької стрілочки ви не побачите. Підводка дещо ріденька і це теж додає складнощів,як на мене. (Нагадую,що я стрілки малюю 3й раз за своє життя , тому враження саме з точки зору початківця)
При нанесенні вона глянцева , за кілька хвилин підсихає і стає напів матова. Мені довподоби такий ефект🎀 Підводка не тріскається , не сиплеться і поводить себе досить достойно 👍
Вона позиціонується,як водостійка. Від занурювання з підводкою дійсно нічого не сталося , але якщо потерти при цьому руками, то може ) Так що не тріть ! 😄
Змивається без ускладнень .
В цілому вона мені сподобалась і я б її оцінила на 7/10
Якість перевищує ціну ❗️

- Консилер делікатний
Коли мені подзвонили і сказали , що є лишень рожевий консилер , мене це дещо злякало , я зайшла на сайт і він виглядає справді по-рожевому ) Як добре, що насправді він зовсім не рожевий , як на сайті 🙃
Консилер з м'яким пензлем-лопаткою. Завдяки ній , засобом користуватися зручно і легко.
Текстура ріденька, з нею зручно працювати.
Перший раз я нанесла консилер без підложки (просто для тесту) і він дещо підкреслив морщинки , я змила і нанесла його на крем - ідеально !
Під час прогулянки в +30 повів себе достойно
Відтінок 02 досить світленький , хоча на зиму , мабуть, буде ок 👍
Ціна - якість без усіляких питань ❗️ Дякую ❤️