Подарунок на день вчителя🎁
Mermadе - ставлю оцінку 4.
Якщо у нас тут в спільноті є вчителі - вітаю!🎉 Я мама першокласниці, наша вчителька молоденька пані, хотілось її привітати сучасним потрібним презентом. Я вагалась між вибором подарунків та все ж зупинилась на готовому наборі українського бренду Mermadе 🧜♀️
Особисто не користувалась їх косметикою, але читала позитивні дописи з відгуками.
Що я обрала
А замовила я подарунковий набір Celebrate With Champagne на їх сайті.
Що всередині?
- Сяючий бальзам для губ MERMADE Champagne 10 мл
- Цукровий скраб для тіла MERMADE Champagne 250 г
- Парфумований гель для душу MERMADE Champagne 100 мл
- Парфумований лосьйон для тіла MERMADE Champagne 100 мл
- Крем для рук з ланоліном MERMADE Champagne 29 мл
- Маска для губ MERMADE Champagne 10 г
Оформлення замовлення
Хотіла замовити на мейкапі але цих наборів не було, тому пішла на офіційний сайт. Він красивий і зрозумілий, легко оформила замовлення. Великий плюс - швидка доставка та зв’язок з клієнтом у формі повідомлень! Отримала посилку вже в наступний день. Мінус - так як я обирала набір на подарунок, хотіла купити і брендовий пакет, а їх немає в наявності.
Пакунок у мене!
Відкривши пакунок всередині я побачила охайно запаковану в плівку коробку з набором. Коли дісталась до неї перше, що здивувало - коробка була з тонкого картону (я думала вона буде плотна) ну ладно очікування/реальність. Потім я помітила, що кришка коробки прогнулась, щось всередині було явно більшим, ніж висота самої коробки, від цього пошарпались і понадривались всі кути☹️ Мене це одразу засмутило, адже купувалось це на подарунок. Відкривши, одразу стало зрозуміло, що саме заважало нормально закрити коробку - це баночка з скарбом. Від того що вона так плотно впиралась в коробку - порвався папір, яким були загорнуті всередині всі засоби.
Так, це невеликі нюанси, на які б я взагалі закрила очі купуючи засоби для себе. Але я думаю ви мене зрозумієте, що як для подарунку це неприємно.
В живу коробка має дуже милий дизайн, приваблива і мімішна але через те, що я описала вище виглядала неохайною.
Про засоби
Наповнення коробки відповідало заявленому переліку. Все гарно доїхало, нічого не потікло і не тріснуло. Терміни придатності в порядку👌
Моя думка
Я б порадила виробнику все ж таки робити коробки з плотного картону і відповідного розміру для таких наборів. Всередині достатньо важкі баночки і такий формат упакування не найкращий.
Коментарі (0)