Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture
Відтінок - 70 Le Nu
Ця помада - справжній діамант у світі макіяжу. Відтінки, які ви знайдете у цій колекції, не мають собі рівних. Всього на офіційному сайті представлено 37 відтінків, так що вибір був не з легких.
Золотий футляр, який нікого не залишить без уваги. Дизайн помади увібрав в себе елегантність та розкіш, що робить її не лише косметичним продуктом, але і стильним аксесуаром у моїй сумочці.
70 Le Nu
Я обрала відтінок, який мені надзвичайно подобається - 70 Le Nu (нюдовий, універсальний - підійде усім).
Текстура кремова, тане, помада відчувається легко і комфортно, але відтінок переноситься насичено.
Під час нанесення фініш здається дуже вологим, але за підсумком він оксамитовий. Така текстура зовсім не сушить, не підкреслює тріщини та лущення, а скоріше навіть навпаки – живить губи.
Тримається помада години 3-4 точно, що для звичайної (не матової) помади просто супер. Сходить вона теж поступово, вбираючись у губи, але не скочується.
Загалом, я в захваті від Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture. Це дійсно вишуканий продукт, який робить губи більш виразними та привабливими.
Ви обов’язково повинні спробувати її.💋
Коментарі (0)