Вікторія

Кислотні пілінг-педи від Farm Stay

Кислотні пілінг-педи від Farm Stay

За вікном вже жовтень і це вже більше схоже на осінь, ніж супер-теплий та сонячний вересень. Отже, настав час кислотних засобів. Літом я теж користувалася кислотами, але меньш активно, а от зараз настав їх час

Ціна педів дуже бюджетна, в упаковці аж 70 штук, тобно навіть, якщо використовувати кожен день вистачить їх більш як на два місяці.

Упаковка. Стандартна для таких продуктів банка з пластику, в середині є щипці, щоб не лізти туди пальцями. Все достойно

Педи - стандартні тоненькі серветочки з м'яким рельєфом. Шкіру не дряпають, додатково абразивні властивості не мають. Есенції в баночці достатньо, педи гарно просочені.

Кислотні пілінг-педи від Farm Stay
Кислотні пілінг-педи від Farm Stay

Головна діюча речовина - ГЛІКОЛЬОВА КИСЛОТА. Найбільш проста і найменша за молекулярною вагою молекула у всіх альфагідроксикислот. Безбарвні прозорі кристали розчиняються у воді. Прискорює відшаровування ороговілих клітин шкіри. Г. к. застосовують у препаратах для глибокого очищення шкіри, зменшення зморшок, видалення пігментних плям.

Цікаво, що тут не стандартна саліцилова кислота, а Betaine Salicylate - більш м'яка версія саліцилової кислоти, має підійти тим, в кому не підходить саліцилова кислота. Вона теж має акнтимікробку та протизапальну дію.

ВЕРБА БІЛА (Salix alba) - Природний антибіотик. Має протизапальні, тонізуючі, гемостатичні властивості.

КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ - Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу.

ОЛІЯ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА -еПриродний антибіотик з високою активністю проти грампозитивних та грамнегативних мікроорганізмів, грибків та дріжджів завдяки високому вмісту цинеолу. Протизапальний, бактерицидний і пом'якшувальний компонент.

ПАНТЕНОЛ – Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію, те що треба після використання кислот

Гліцерин – це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.

Тонізувальні пілінг-серветки з колагеном від FarmStay призначені для глибокого, але делікатного очищення епідермісу. Їх активні компоненти також глибоко зволожують клітини, надають підтягувальну та омолоджувальну дії, надаючи шкірі гладкість, пружність і свіжий вигляд.

Особливості FarmStay Collagen Water Full Moist Toning Peeling Pad:
- мають двобічну основу: рифлена відповідає за очищення і легкий масаж, гладенька - живлення і вітамінізування;
- містять колаген і комплекс рослинних екстрактів;
- забезпечують делікатне відлущування ороговілого шару епідермісу;
- відзначаються детокс-ефектом;
- стимулюють процеси відновлення клітин;
- надають освітлювальну дію;
- розгладжують зморшки;
- підтримують оптимальний гідробаланс шкіри;
- надають тонізувальну й антиоксидантну дії;
- підвищують еластичність шкірного покриву;
- освіжають колір обличчя.

Я використовую їх зранку і даю трохи подіяти, потім вже наношу основний догляд. Звичайно, використовую санскрін. Для сухої шкіри - чудово, бо вони додатково зволожують. На мою думку, ці педи - це профілактичний засіб, точно не панацея від акне.

Плюси

- підходять на кожен день

- не сушать шкіру

- дуже делікатні

- вирівнюють тон шкіри

- охайно відлущують шкіру

- хороший натуральний склад

- бюджетні

Мінуси:

- занадто легенькі, для тих, хто постійно на кислотах - це буде ні про що

Якщо треба щось дієвіше, раджу придивитися до інших корейських падів