Про манікюр і звичайні лаки
Починаю знову відкривати для себе «прості» лаки)
Ще 7 років тому, я почала займатись гель-лаком. Починала для себе, а потім і для людей)) Займалась даною справою, поки не почалась алергічна реакція на ультрафіолетове випромінювання. На пальцях і долонях почали зʼявлятись пухирці, схожі на водянки. Дуже свербіло. Тому і мусила відмовитись від гель-лаку.
Досить довгий час лише обрізний манікюр був моїм доглядом за нігтями.
А не так давно захотіла різноманіття і вирішила дати другий шанс звичайним лакам.
Їх якість значно покращилась з часів моєї юності))
Поділюсь з вами своїми етапами створення манікюру з покриттям.
- Створення форми. Ножичками чи пилочкою. Залежить від обраної форми.
- Видалення кутикули. Використовую пушер, гель для розмʼякшення кутикули і ножички для кутикули.
- Шліфування бафом. Беру абразив 240, щоб створити основу для зчеплення матеріалів (і не пошкодити нігті).
- Очищення нігтів. Звичайною рідиною для зняття лаку знімаю пил з нігтьової пластини, щоб нічого не заважало рівному покриттю.
- База. Використовую від Catrice. Не подобається, що дозатор - розпилювач, а не пензлик. Виходить неекономно. Треба наносити окремим пензликом.
- Лак. Я зацінила від L.C.F. Дешево і сердито, але працюють відмінно. Беру напівпрозорі відтінки. Або з блискітками. Тоді менше видно кордон лаку біля кутикули. Це дуже зручно, оскільки обмежений час для якісного нанесення лаку. Зазвичай роблю 3 шари. З інтервалом просихання не менше 10 хвилини.
- Топ. Мені сподобався від бренду Jerden. Швидко сохне і гарно вирівнює пластину.
- Олія чи масло для купикули. Пробувала різне. Масло більше сподобалось.
Залишу посилання на всі продукти, які використовую чи використовувала.
Ще важливі нюанси! Краще робити манікюр за кілька годин до сну і весь цей період берегти нігті від пошкоджень. Хоч лак і наче застиг, але ще довго він залишається рухомим. Для повної стабілізації треба достатньо часу. Якраз за ніч він стабілізується, а зранку можна насолоджуватись якісним і стійким манікюром))
Все ж варто пам’ятати, що це не гель-лак і ставитись бережно.
Серед фото зможете оцінити мій майже двотижневий манікюр))
П.С. Буду дуже вдячна за рекомендації перевірених на стійкість лаків❤️
Коментарі (0)