Бюджетна маска з колагеном і керамідами Elizavecca
Цю маску я бачила в різних магазинах і раніше, але якось мені рука до неї не потянулась поки я не побачила позитивні відгуки від іноземних блогерів на Ютубі, тоді я і вирішила її спробувати.
Маска має добрий склад, в якому є колаген, кераміди, протеїни, різні рослинні екстракти. Також є силікони, на одному з перших місць в списку інгрідієнтів красується Amodimethicone - чудовий компонент для пошкодженого фолосся (як термічно, так і від освітлення). Давайте відразу вам скажу свою позицію - силікони не є зло, особливо якщо ваше волосся тримається "на соплях" :)))
Щоб ця вся "кавалєрка" дала нам хороший видимий результат, маску треба тремати від 15 хвилин, в ідеалі під шапочкою, і обов'язково закрити кондиціонером.
На пошкодженому волоссі вона може і не дасть "вау-ефект" після першого використання, просте при тривалому і постійному використанні вона буде дуже позитивно впливати на стан волосся завждяки всім тих інгрідієнтам, які є в її складі.
Наразі я купила її вдруге, і думаю не в останнє.
Консистенція - не дуже рідка і не дуже густа, щось середнє. Я би навіть сказала, що вона ближче до ріденької, волосся треба добре віджати від вологи і тоді вже наносити маску.
Сама упаковка досить компактна, так як маски всього 100 мл. Не можу сказати що для мене це недолік бо маску зручно брати з собою в поїздки.
Коментарі (0)