Анастасія

Олійки і блиски для губ - зимові маст хеви!

Олійки і блиски для губ - зимові маст хеви!

Слава Україні!

На зиму не мати якоїсь зволожуючої гігієнічки для губ- це просто злочин, і в першу чергу проти себе. Проте ми живемо в часи, коли старомодна гігієнічка в стіку вже не така популярна, і є набагато цікавіші продукти. Прості блиски для губ для захисту в зимку- ок, але кому тепер потрібен просто блиск, коли деякі виробники мають догляд блиски?)

Давайте подивимось на них ретельніше.

Kiko lip plumper- ну мені це був чисто Dior lip maximizer, коли я його вперше спробувала. Такий ж молочно-рожевий колір, і холодок є, і на губах схожі відчуття. З доглядових компонентів - сюди поклали насіння кунжуту і гіалуронову кислоту) На сильний мороз цей блиск не піде, бо містить ментол, і відчуття будуть дуже неприємні, але на помірний холод- можна брати. Губки після почувають себе добре і не пересихають, однозначно вартий уваги)

Eveline 8in1 total action - має дуже яскраво виражений малиновий аромат, до якого я не одразу привикла бо він справді дуууууже відчутний. Тут нас також виробник обіцяє візуальне збільшення губ, але тут воно не за рахунок ментолу, а за рахунок перчика, тож цей засіб буде не такий неприємний на холоді, як попередній. Супер бюджетна, але достойна штука) По відчуттях це самий звичайний блиск до губ, сюди також поклали гіалуронку і олії, що буде давати живлення та відновлення губкам.

LN PRO balmy lip oil - дуже гарно назвали олійкою для губ, коли в складі немає нічого, що нагадувало би будь- яку олію. Простий блиск для губ з жахливим запахом, який мені пересушив губи, і одразу пішов в смітник.

Dior lip maximizer - цю манюню я отримала за покупку продукції діор, і кожен раз уміляюсь, коли беру її в руки)) Цей блиск для губ з ментолом, який пахне жуйкою орбіт з солодкою мятою, також має гіалуронку та доглядові рослинні компоненти. Але на відміну від кіко тут якось менше ментолу, і на морозі нема такого дискомфорту. Також, що дуже приємно- блиск довше залишається на губах, нічого не розтікається і губи себе з ним почувають дуже класно. Ця мініатюрка зіграла свою роль, і я планую купити повнорозмірний блиск)

Я дуже люблю люксову косметику за якість і відчуття, що в мене в руках щось дуже вишукане❤️