Анастасія

Yves Saint Laurent - гарний спосіб виразити любов до себе)

Yves Saint Laurent - гарний спосіб виразити любов до себе)

Слава Україні!

Чесно, я люблю дорогі речі)) Але не просто тому, що вони дорогі, а тому, що від них можна очікувати кращої якості і інших відчуттів при використанні. Це не перша моя косметика класу люкс, тож мені точно є з чим порівняти та зробити для себе висновки)

На дану помаду я дивилась ще в далекому 2017 ( а може і давніше), і вона мені ну така вже гарна і досконала була, що не передати словами. Я коли тримала тестер в руках, то відчувала як кожна клітинка мого тіла шепоче, що нам це дуже дуже потрібно. І потім я забила на неї😅

Зараз, коли я добралась до неї, після затесту можу сказати наступне: по своїй текстурі, це все та ж помада з 2017, і навіть давніше) Я маю на увазі, тоді помади буль більш жирні та менш пігментовані, не дуже стійкі і без олівця контур виглядає жахливо. Ну так ось, це воно)) Але ви знаєте, я би не сказала, що це критично, бо я ітак ніколи жодну помаду не наношу без бази з тоналки і олівчика для контуру. Деякі кажуть, що ця помада як бальзам - тут від мене і так, і ні. Вона справді така жирненька і зволожуюча, колір можна нашарувати (гарно видно різну степінь нашарування на фото нижче). І коли блиск сходить - залишається красивий пігмент середньої стійкості. Я взяла відтінок 154 - це такий темно-ягідний колір, який на мені темненькій виглядає дуже привабливо, зовсім не старить і не підкреслює нічого зайвого. По самому тільки відтінку одразу зрозуміло, що на губи нанесли щось, що і коштує і виглядає дорого, а поправляти макіяж такою помадою - одне задоволення)

Ну а футляр - тут мені просто голову зносить. В ньому прекрасно все. Чесно, я би надалі тільки через нього і купувала цю помаду. Важкий, гладкий, холодний метал - це зовсім не те, що більшість інших помад. Плюс дуже стильна полоска з кольором та лого. Любителі естетики, ви як? Ще притямі? 😅

Yves Saint Laurent - гарний спосіб виразити любов до себе)
Yves Saint Laurent - гарний спосіб виразити любов до себе)

Друга моя покупка - набір з тушшю, олівчиком та малесенькою водичкою для зняття макіяжу. Звісно основне, що мені було потрібно - це туш, але вирішила що чорний олівчик і ця міні міцелярка - йой, най буде.

Отже, туш - я знову буду співати оди упакуванню, бо вони і тут зробили металеву упаковку) З упакуванням і щіточкою для мене прекрасно все, а от текстура - тут я буду трішки крутити носом😅

Ні, в текстурі об'єктивно немає нічого поганого, просто я люблю трішки інший ефект. Ця туш дуже тонко профарбовує, чучуть підкручує, і майже не подовжує вії. Якщо ви любительниця натуральних макіяжів - я вас вітаю, ви будете в захваті)

Я ж більше люблю драму на очах, мені подобається коли вії "грубенькі", гарно подовжені і підкручені. Раптом комусь цікаво, для цих задач ідеально підходять Chanel le volume та Dior diorshow mascara)

Олівчик - дуже гарно пігментований, мякий, і при потребі його можна підтушувати. Але нажаль, він тече( Якщо ним зробити стрілки або профарбувати міжвійку - години через три нижнє повіко почне чорніти. Але я його ще не фіксувала тінями після нанесення, можливо це вирішить проблему. Пішніше спробую і відпишусь.

Міцелярка - ну просто мімімі 7.5-мілілітрова баночка, яка дуже уміляє своїми розмірами))) Так, її дуже мало, я думаю цього вистачить на 5 ватних дисків, але я не збираюсь прощатись з самою баночкою,бо ви тільки гляньте, яка вона гарна)) Буду туди доливати іншу свою міцелярку і брати в подорожі)