Анастасія

Олійка L'oreal, яка мабуть була у кожної.

Олійка L'oreal, яка мабуть була у кожної.

Слава Україні!

Сьогодні хотіла би коротенько розказати про олійку для волосся від L'oreal, яка мабуть була у кожної дівчини/жінки, принаймні мені так здається :)

Досить непогана бюджетна олійка, якою я в свій час користувалась досить активно і навіть не пробувала нічого іншого. Чесно, я банок 5 точно використала.

Склад в неї, доречі, індентичний до іншої олійки L'oreal - Екстраординарна олія універсальна для волосся з квітковими маслами (додала нижче в списку продуктів), не дуже розумію для чого було робити 2 різні банки. Ну але то вже таке.

Олійка на мені працює якось через раз - ось я її наношу і все просто супер, а ось іншим разом після нанесення - якась біда чорна. Я досі не можу зрозуміти чому моєму волоссю вона подобається (або ні) через раз.

Склад - трохи силіконів, трохи рослинних екстрактів, трохи олій і інших складників. Якщо коротко - склад не самий найгірший, він цілком прийнятний, ще й за таку відносно не високу ціну.

Наразі я не повторюю цю покупку і напів повна/пуста банка в мене просто стоїть, мабуть комусь подарую щоб не пропало.

ПС: мені шкода що, на моїй банці написи російською мовою, можливо це одина з причин чому мені цей продукт зараз не подобається(