Анастасія

Тонік для волосся Weleda

Тонік для волосся Weleda

Слава Україні!

Усі ми втрачаємо волосся кожен день - хтось більше, а хтось менше. Та й причин для його втрати зараз аж забагато: війна, депресії, важка робота, проблеми з навчанням...В кожного своє.

За себе скажу так: мало того, що я сильно стресувала через війну та особисті події, так я своє волосся ще й зіпсувала афронарощенням (після зняття в мене було мінус половина моєї природньої густини) та високими температурами (фен, плойка). Без сліз на мою шевелюру важко було дивитись, але я таки зібрала всю свою силу волі в кулачок і почала працювати над відновленям волосся.

Усе свідоме життя хотіла мати дуже довге волосся - так щоб по копчик. Але генетика мала інші плани, і сказала мені слово на три букви - уви... :)

Тоді я і пішла на афронарощення (3 рази), про що досі жалію. В мене випало дууже, прям справді дууууже багато свого волосся. Я не фотографувала ці жмені волосся щоб потім не розстроюватись коли переглядаю фото, але повірте мені зараз на слово.

Про відновлення довжини і якості волосся зараз не буду писати - ця тема варта цілої книги, а от про відновлення густини і припинення випадіння - зараз поділюсь.

Цей тонік - один з моїх продуктів, які я використовую для стимуляції скальпу та живлення шкіри голови. Його текстура - водичка, яка має темний колір і травяний запах з розмарином. На початках наносила 2 рази на день - зранку і ввечері, і так десь протягом місяця. І вже за місяць я бачила класнючий разультат - випадіння дуже помірне, а на голові виднілись молоді волоски. Залисини по боках, доречі, за цей місяць дуже гарно заросли. Зараз використовую цей продукт безпосередньо перед миттям - наношу піпеткою і масажую весь скальп хвилин 5-10, а також наношу на чисту шкіру голови після миття і масажую хвилинки 3, після того сушу волосся.

Загалом вже використала 3 банки, скоро буду замовляти 4, яка точно не буде останньою.

Для стимуляцій скальпу я також використовую Оливкову олію extra virgin та розмаринову олію від Weleda, про неї буду писати окремим постом.

Не думала що вийде стільки тексту, надіюсь ви не втомились це все читати:)

Усім гарного волосся та ніякого стресу!