Анна Ліннік

Суперечливий бюджетний догляд від Signal 🦷

Почнемо з зубних паст 🦷:

1. Signal WHITE NOW - найцікавіша паста. Відгуки про неї читала різні, думки розділилися 50 на 50 % 😄

Почнемо з текстури вона має синій колір і окрім цього синій пігмент який розподілений нерівномірно по всьому тюбику.

Аромат свіжої мʼяти нічого незвичного.

При першому використанні було відчуття, що ніби мені синькою пофарбували зуби і я їх потім перечищувала двічі іншою зубною пастою 🤣 А потім почався експіріенс «вимити раковину» 🤣

Нічого не казавши я спитала у чоловіка, як йому, він сказав, що подобається і працює і я вирішила через декілька днів ще спробувати, цей пігмент був тільки при відкритті далі більш менш було нормально, але я все одно не побачила ефекту. Ідея цієї пасти в тому, що синій пігмент має відбілювати зуби, але ж вона погано зроблена, нерівномірно.

Моя оцінка 2 з 5 балів, більше не куплю.

2. Signal Integral 8

Текстура біла з абрикосовими смужками. Аромат солодкий, але приємний і не бридкий.

Вона приємна, але заявлених функцій не виконує, звичайна паста яка очищує, але не більше. Спробувати можна, ціна приємна, але не більше.

Моя оцінка 3 з 5 балів.

3. Signal Herbal Fresh

Текстура світло-зелена. Аромат свіжих трав.
Справляється з очищенням непогано, але є пасти краще.

Моя оцінка 3 з 5 балів.

4. Signal Daily White

Текстура світло голуба. Аромат свіжої м’яти.
Єдина паста з протестованих яка сподобалась. Але також не виконує функції, не відбілює, але очищає добре. Для ранку не погана паста.

Моя оцінка 5 з 5 балів.

Тепер саме цікаве і саме цінне, зубні щітки 🪥

Взяла набір для тестування і приємно здивована 😻 Правильні щетинки які за висотою різні, як і має бути, добре справляються завдяки цьому з задачею, дуже зручна ручка, різні кольори щіточок 😻
Рекомендую спробувати, вклад в здоров’я для всіх родини за приємною ціною 🦷

Розповідайте в коментарях, що ви пробували від цього бренду 😄 Всім здоров’я і миру 🧡