DARIIAKOVACH

Batiste мене не відпускає

Дівчата,сухий шампунь не шкодить якості волоссю,якщо його ретельно вимивати і не пшикати щодня у великій кількості.

Я розповім два способи,як використовувати batiste.

Власне це підійде для всіх сухих шампунів,але кращого за batiste я не мала. Пробувала безліч і shauma,i got2b,i найдешевші.

Batiste залишив ринок ворога (так пише бот)

Класичний,для лінивих. Коли вже помітно,що волосся милось навіть не вчора нанести на корені,прочесати та "видути" феном залишки. Таким чином додасться обʼєм і зникне жирність на волоссі.

Я зазвичай роблю саме так,бо мені часто лінь мити голову,а я в своїй більшості зараз домовий)) Майже не виходжу нікуди.

Також зручно брати в поїздки,бо у мене особисто,після потягу завжди волосся ніби в олії лежала,хоча мию в той же день

Простіший,для багатьох не зрозумілий. Але я багато чула,що саме так і треба наносити і використовувати його.

Тож суть в тому,що треба помити волосся і одразу після того,як висушили нанести на корені.

Я так теж наносила і справді волосся довше чисте. Але власне,коли б не нанесли дні "чистоти" будуть однакові,ні днем більше,ні днем коротше

Цього разу fresh breezy citrus. Їх така велика кількість,що хочеться затестити всі. Я люблю цитрусові аромати,тому він мені дуже зайшов. Дія у всіх однакова,вони всі кайфові

Тому задля комфорту і якщо ви часто лінуєтесь,як я, то він вам потрібен)

та і в подорож,або у випадку відключень світла хороша річ.

Зручно,що є різні формати.Але я завжди беру найбільший)

03 жовтня, 2023
DARIIAKOVACH
03 жовтня, 2023