KsuLv

Немає часу на миття голови? 🫣 Допоможе Batiste Dry Shampoo!

Немає часу на миття голови? 🫣 Допоможе Batiste Dry Shampoo!

Привіт, дівчатка 🤗

Хочу розповісти про свій фаворит серед сухих шампуней для волосся - це Batiste Dry Shampoo. Оскільки я маю жирний тип волосся то щоденне миття голови для мене це реальність. Але інколи в пріоритеті сон, тому Batiste для мене гарний помічник. Стараюсь не зловживати, але час від часу до нього тягнеться рука 😊

Як працює сухий шампунь? Зазвичай він містить спирт або крохмаль (шампунь Batiste у своєму складі містить як спирти, так і крохмаль) , який вбирає надлишки шкірного сала (себуму).

Помилки при використанні?

✔️ Надмірне використання. Це може зробити волосся грубим, ламким, тьмяним, а також закупорити пори і призвести до лупи та себорейного дерматиту.

✔️ Розпилення занадто великої кількості. Робить волосся жорстким, сухим та ламким.

✔️ Нанесення на вологе волосся. Порошок збивається в "грудочки".

Як правильно використовувати сухий шампунь?

Перед використанням потрібно струсити флакон, розпилювати на відстані 20-30 см від голови невелику кількість прямо біля коріння. Орошувати потрібно області, які зазвичай стають найбільш жирними та пласкими, наприклад, навколо лінії росту волосся, скронь, маківки та з боків голови.

Важливо пам'ятати, що сухий шампунь призначений для коріння волосся. Саме шкіра виробляє себум, який покриває 2-5 см ваших пасмів, обтяжує волосся і надає йому брудного вигляду. Після використання під час миття голови рекомендовано застосовувати пілінги та скарби з метою попереджнння закупорки пор.

На ринку є кілька різновидів шампунів Batiste, дія у них переважно ідентична, відрізняються за ароматом, що залишається на волоссі. Я вам розповім про "оригінальний" і "вишневий" шампунь.

Отож, Classic Original в ємності салатово-зеленого кольору. Про аромат: свіжий, нейтральний, залишається на волоссі впродовж дня, проте не заважає.

Fruity and Cherry в ємності салатово-червоного кольору. От аромат цього шампуню мені власне й не зайшов, якийсь солодкий, ніби освіжувач повітря, проте поставлені функції виконує на "ура"!

Результат застосування. З плюсів:

➕ видимий результат за 1 хвилину (див. фото до/після);

➕ свіже волосся без миття голови;

➕ відсутність ефекту обтяження;

➕ надання обʼєму у коренях.

Із мінусів:

➖ може залишати білі сліди на волоссі (якщо не зберігати дистанцію, що вказує виробник під час використання) і темному одязі;

➖ залишає "димок" і стійкий запах в кімнаті (тому обовʼязкове провітрювання).

Дякую за увагу! Сподіваюсь, було корисно! 🫶

Немає часу на миття голови? 🫣 Допоможе Batiste Dry Shampoo!