Анастасія

Олія для живлення шкіри голови Weleda

Олія для живлення шкіри голови Weleda

Слава Україні!

Усі ми хочемо мати гарне і здорове волосся, а якщо воно ще й росте добре - то взагалі щастя.

Наша шкіра голови іноді може потребувати додаткових бустерів для її здоров'я і росту красивого волосся, тут на допомогу прийде олія з розмарином від Weleda.

Я використовувала цей продукт щоб припинити випадіння волосся та простимулювати ріст нового.

Отже перше - цей продукт - це не силіконова олійка для кінчиків, це насичена розмарином і рослинними екстрактами олія, яку потрібно використовувати для масажу шкіри голови. Виробник також каже, що можна наносити на довжину, але я того не роблю - склад цього продукту буде помічним саме для шкіри голови, довжині волосся на ці інгрідієнти по великому рахунку все одно. Для довжини краще взяти оливкову олію extra virgin або кокосову холодного віжджиму. Або вашу улюблену маску, як душа забажає.

Витримати продукт на голові після масажу потрібно протягом години ПІД ШАПОЧКОЮ (!!!). Розмарин буде давати "холодок" і ви можете змерзнути без утеплення. Спати всю ніч з розмариновою олією на шкірі голови нікому не рекомендую, це занадто довго і може дати негативний ефект.

Після години часу йдемо мити голову як завжди. Шампунем потрібно промити голову мінімум 2 рази, олія так просто змиватись не захоче. Вже під час миття ви маєте помітити, що волосся випадає менше ніж зазвичай, і волосся почуває себе дуже добре.

Мій висновок - продукт крутий, проте я би радила його саме тим, хто страждає від сухості шкіри голови та лупи. Усім в кого нормальний або жирний тип - беріть тонік цієї ж фірми і робіть все те саме, що я описала вище. Результат той самий, тільки мити голову легше і швидше.

Усім гарного волосся та вдалих покупок :)