Догляд за шкірою обличчя на осінь: повне оновлення!
Типу розпаковка😅
Я вже добиваю свій догляд з весни , тому прийшов час повного оновлення і на ранок і на вечір)
До речі, дуже виручив набір garnier з віт С. Я чудово користувалась ним влітку. Нічого прям вау , але як база підійшло більш ніж 💛
І так, що ж я взяла:
•Улюблений набір від pyunkang yul .Піна і тонер.
Знайома я з ними вже більше 5 років, але колись просто він мені набрид, хотілось різноманіття і я відклала його на декілька років. Час настав знову 😀
Піну взяла маленьку, бо пам'ятаю як довго закінчувалась велика пляшка, шо в кінці я її віддала подрузі. Вона чудова , одна з улюблених, але інші бренди самі себе не повикористовують теж))
Про них я скоро напишу, бо вже знаю, що і як.
•На ранок взяла новий для себе бренд Skin1004. Легкий крем Poremizing Light Gel Cream. Як завжди шукала шось з ніацинамідом.
А яка і нього гарна блискуча пляшечка 🤩
•На вечір улюблений Medi-Peel і оновлена версія крему Melanon X Drop Gel Cream.
У мене був Melanon в тюбіку, нормальний крем, але великого впливу на пігментацію я не помітила. А тут вийшла цікава оновлена версія, ще і бонусом невеликий відсоток ретинолу в складі.
•Вперше в свою рутину я ввожу пептиди.
І звісно це хвалебна сиворотка Cos De BAHA M.A Peptide Serum.
Насправді я її купила пару місяців тому, але на літо вона мені трошки заважка виявилась і я відклала на осінь.
Пептиди ні з ким не сваряться, тому цей актив сміливо можу використовувати і ввечері і вранці.
•І знову передаю привіт Anna_feerie з її рекомендаціями не тільки пептидними , а ще й ензимними))
В моєму житті була улюблена ензимка від Cosrx. Але зараз її дістати так само важко, як чарівний пил рогу єдиноріга.
Хотілось знову корейську, але хороші відгуки, супер ціна за великий об'єм та НІАЦИНАМІД в складі поставили крапку на виборі і я взяла MyIDi Acne-off Enzyme Powder.
Коментарі (0)