Missmili

Garnier Botanic Therapy

Garnier Botanic Therapy

Вирішила спробувати щось новеньке в догляді за волоссям і придбала шампунь від

Garnier Botanic Therapy з зеленим чаєм і алоє

По опису шампунь підходить для будь-якого типу волосся,я ж маю жирне у коренях,сухе по довжині,освітлене і фарбоване волосся,також від непідходящих засобів з‘являється лупа і свербіж.

Шампунь обіцяє добре очистити волосся,надати йому свіжості,сяйва і об‘єму,а також сприяє регулюванню утворення шкірного себуму.

Також великим плюсом є те,що шампунь не містить селіконів і штучних барвників,а пляшечка зроблена із переробленого пластику яка підлягає вторинній переробці.

Garnier Botanic Therapy

В складі має алоє для зволоження і заспокоєння шкіри голови,а також екстракт зеленого чаю який має антибактеріальні і антигрибкові властивості.

Шампунь прозорий,доволі рідкий,аромат має як на мій смак -божествений)я таке люблю,приємний,свіжий,схожий на відомий аромат від Елізабет Арден.

Піниться шампунь чудово з першого разу,піна густа і її багато.

Зазвичай я мию голову шампунем двічі,після,використовую бальзам.

По ефекту,спочатку шампунь мені сподобався,він добре очистив шкіру голови,відчувалась свіжість,але коли я почала розчісувати волосся,то помітила,що воно дуже плутається,не дивлячись на те,що використовувала бальзам.

Також помітила,що сухе волосся наче збивалося в прядки і електризувалось,і це надавало дуже неакуратний вигляд.

На жирність шкіри голови шампунь ніяк не повпливав,я мию волосся або щодня або через день,то так і далі мию.

Мені шампунь не підійшов,віддала його мамі,то вона в захваті,їй він підходить,думаю тут ще вплинуло те,що маю довге і фарбоване(освітлене)волосся,і просто очищення йому буде недостатньо(