#testmakeupclub засоби які швидко попали в список бажань !
Мультибокс від Makeup. Прийшлось розділити допис на дві частини ,бо не виходить загрузити багато фото😒, тож сьогодні про парфуми і гель ,а про декоративку напишу у наступному дописі
Цей подарунковий бокс мені дуже сподобався ,найбільш за все мене зацікавили мініатюри парфумів.
І не дарма я їх чекала 😁
Тож давайте одразу з найскладнішого -опису парфумів 😅
Хочу відмітити що усі аромати дуже стійкі .
Я думала що мініатюрки на довго не вистачить ,бо зазвичай треба пшикати по декілька разів ,а тут вистачає одного натиску .
Я наносила на один зап’ясток і з нього на іншу руку та шию ,і аромат я відчувала протягом усього дня і навіть ,на моє здивування ,після душу.
Аромати парфумів Panouge
- Panouge Patchouli Figue
Унісекс
Тип аромату: фруктові, шипрові
Початкова нота: Груша, Ревень, Фігове дерево
Нота серця: Жасмин, Інжир, Молоко
Кінцева нота: Какао, Кедрове Пачулі, бурштин
Цей аромат у мене асоціюється з кінцем літа, думаю усі хто живе у приватному будинку або має дачу ,ноти цих парфумів будуть дуже знайомими.
Кінець серпня ,коли в день ще дуже спекотно ,але у повітрі вже присутній запах осені ,опавшої листви і перестиглої груші яка падає з верхівки дерева і частіше розбивається об землю .
І яку мені завжди приходилось ходити і збирати поки оси не налетіли 😅
Аромат теплий і солодкий .
Мені найбільш відчувається груша і інжир ,саме запах сухофрукту. Коли трішки вивітрюється то до інжиру і груші приєднуються легкі нотки какао і горіхів.
Я в захваті від цього аромату ,це ідеальний аромат на осінь ,на холодну пору .
Я вже писала у дописі про парфуми ,що вже тонко натякаю чоловіку що хочу їх на своє ДР 😁
- Absinthe Gaiac
Унісекс
Тип аромату: шкіряні
Початкова нота: Аркуш фіалки, Полин
Нота серця: Шкіра, Мускатний горіх, Троянда Кінцева
нота: Амбра, Ветивер.
Різкий ,як для мене більш чоловічий аромат .
Спочатку відчувається яскраво виражений аромат потрійного одеколону 🤣
Його запах я не зплутаю ні з чим ,бо часто це було єдиним спасінням від комарів і їх укусів.
Коли трішки різкий запах вивітрюється ,починають відчуватися ноти гіркої полині та трішки солодкої фіалки чи троянди.
Під кінець дня залишається тільки солодкі ноти наче горіхи в цукрі .
Мені цей аромат не дуже сподобався ,бо не можу позбавитись думки шо це одеколон,але він непоганий .
- Datura Amaretti
Жіночі
Тип аромату:Квіткові, Східні
Початкова нота:Вишневий цвіт, Мандарин
Нота серця:Іланг - іланг, Дурман
Кінцева нота:Кедрове дерево, Мигдаль, Мускус.
Другий аромат із цієї четвірки який мені сподобався ,але він все ж тріжки різкий для мене ,а от чоловіку сподобався ,тож віддала йому.
Я тільки при написанні цього допису прочитала які взагалі ноти у цих усіх парфумів .
І якщо інші +- з описом сходяться то у цього аромату опис і сам аромат дуже відрізняється .
Я відчуваю яскраво виражений бузок або конвалію ,аромат терпкий але інколи можна спіймати солодкі нотки.
- Rose Agathe
Унісекс
Тип аромату: квіткові
Нота: Металеві ноти, Чорний перець, Елем
Нота серця: Герань, Зелені ноти, Ладан, Роза
Кінцева нота: Шкіра, Мінеральні , Ебенове дерево.
На початку відчувається різкий аромат троянди ,саме такий коли заходиш в квітковий магазин і чорного перцю .
Потім починає з’являється герань і ці парфуми перестають тобі подобатись 🤣
Починає тхнути чимось кислим ,аромат стає схожим на розсіл для огірків ,огірки які закривали у квітковому магазині 😅🤣
Дуже специфічний аромат ,на любителя .
Гель для душу Weleda Aroma Shower Happiness.
Гель має досить рідку ,прозору текстуру з ніжно персиковий кольором .
Піниться добре ,треба видавлювати зовсім трішки.
Змивається легко ,не залишає після себе відчуття незмитого зособу .
Шкіру не стягує та не пересушує .
Назва «Арома щастя» була дуже інтригуюча ,але виявилось що це щястя не моє.
Кисло- терпкий насичений аромат грейпфруту і лайму.
Мені аромат дуже нагадує засоби для миття посуду або туалету 😬
По якості гель непоганий ,просто на любителя таких цитрусових ароматів.
Коментарі (0)