Yana

Люкс, який має нюанси 🤔

Люкс, який має нюанси 🤔
Люкс, який має нюанси 🤔

В плані пакування бренд Dior мене радує - якісний скляний флакон з помпою, просто кричить про люкс люксовий. Він не тільки гарний у своїй простоті, але й дуже надійний в експлуатації. Помпа працює без нарікань, її покриття стійке і не піддається деформації. Кришка, незважаючи на відсутність різьблення, завжди щільно сидить на своєму місці і за неї можна сміливо хапати флакон.

Загалом повний порядок.👌🏽

За текстурою Dior Forever Skin Glow Foundation є легким, навіть рідким кремом. До флюїду, як на мене, не дотягує. Був би ще лайтовішим - був би флюїдом, а так поки що, тільки крем.

У його формулі відсутня маслянистість та в'язкість.

Придивлялася дуже уважно, але не виявила будь-які сяючі частинки. Текстура однорідна, легка.

Ще крем не терпить нанесення пальцями та деякими пензлями. Покриття в першому випадку виходить занадто щільним і ненатуральним, у другому - ворсинки пензлів заганяють пігмент крему під найменші лущення і тільки підкреслюють їх.

Кращий інструмент для його нанесення – вологий добре віджатий спонж.🫱🏼‍🫲🏽 Так покриття виходить максмально легким, крем зливається зі шкірою і утворює легку вуаль, що приховує дрібні недоліки та нюанси тону шкіри.

Фініш виглядає досить натуральним. Заявлений сяючий ефект проявляється лише на яскравому освітлення.

Висновок такий, Dior Forever Skin Glow є вимогливим до стану шкіри. Моя шкіра пориста та чутлива. Іноді буває сухість, лущення та поодинокі запалення. Так ось, саме ця тональна основа до лущення зовсім не лояльна і може підкреслити сухість шкіри. ‼️

Люкс, який має нюанси 🤔