Yana

Рятівник від лущення губ

Рятівник від лущення губ

Взагалі я великий любитель бальзамів для губ, тому що для мене цілий рік актуальна проблема обвітрювань, які обов'язково завершуються лущенням і сухістю шкіри губ. Тому в моїй косметичці достатньо засобів для догляду і на літній, і на зимовий період. І мені є з чим порівняти.

Склад бальзаму Pure Paw Paw максимально короткий і простий у порівнянні з іншими засобами для губ. Основу бальзаму становить суміш парафіну, церезину та олії. На другому місці екстракт папайї (основний активний діючий компонент у цьому засобі). Також тут є пом'якшувальні інгредієнти – вазелін та бджолиний віск.

Як на мене, чим коротший склад у бальзаму для губ, тим краще. У випадку з Pure Paw Paw ми бачимо у списку інгредієнтів лише найголовніше та найдієвіше.

Аромат відсутній. Це плюс для всіх, хто не любить яскраві аромати в косметиці. Особисто я не проти запахів, але якщо вони легкі і ненав'язливі. Тому нейтральністю Pure Paw Paw я цілком задоволена.

Консистенція у бальзаму жирна, масляниста, гелева, не рідка.

Через свою консистенцію бальзам дуже легко наносити,він миттєво зволожуює, насичує та лікує губи. При нанесенні стає м'якшим, наче плавиться.

Можна наносити на 10-20 хвилин, як маску, щоб підготувати губи до подальшого макіяжу.

Я відчуваю від цього бальзаму максимальне зволоження, чого не можу сказати майже ні про який інший. Хоча спробувала вже чимало.

Тактильний ефект після вбирання бальзаму переконує в тому, що він дійсно пом'якшує шкіру губ.

Я задоволена, адже це рідкісний випадок, коли виробник виконує практично всі свої обіцянки🫱🏼‍🫲🏽

Рятівник від лущення губ
Рятівник від лущення губ